23948sdkhjf

Sjåfører ga 54.000 kroner til barnekreftforeningen

Dette ble mulig ettersom Bertel O. Steen sponset Hellbillies-konsert

Husker du Østfold Truckers treff i sommer? På Rygge flyplass ble det samlet 170 lastebiler samt en rekke utstillere. Noe av det mest kjente ved nettopp dette treffet, er naturligvis konvoien til sykehuset i Østfold. Alle som er med, gir noen kroner og totalbeløpet overrekkes deretter til barneavdelingen.

I år ble det rekord med totalt 56.000 kroner. - Jeg kjenner allergien nå, fortalte en av ildsjelene, Frank Bergvatn, da denne sjekken ble gitt ved sykehuset.

Ny sjekk overrakt

Men det stopper ikke der. Bertel O. Steen stilte velvillig opp og sponset helgens andre høydepunkt, nemlig en flott konsert med Hellbillies.

Det ble betalt en symbolsk sum på hundre kroner fra de som var på konserten. Samtidig betalte utstillerne en femhundrelapp hver og til slutt hadde dansegruppen Wild Horse Linedance som var innom samlet inn nesten fem tusen kroner på egenhånd.

Tilsammen ble det nøyaktig 54.000 kroner

Disse pengene går i år til barnekreftforeningen og denne uken ble også denne sjekken overrakt. Tilsammen har altså lastebilfolket samlet inn 110.000 kroner til barn som er i en svært sår fase. Vi siterer en eldre herremann vi møtte ved sykehuset da den første sjekken ble gitt:

- Det er godt å vise utenforstående at lastebilfolk er greie folk som kan få til noe slikt.

Det er ikke vanskelig å være enig.

Fullstendige artikler og reportasjer leser du best i TransportMagasinet. Du kan få et godt tilbud her.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078