Sjekk dette knippet herlige snutebiler

Mens vi venter på at Terje Moe Gustavsen skal få ut - ehhh - opp farten: Et knippe snutebiler det var morro å lese om om igjen.

Hvor ble det av Strator? Som Frode sa det; "Det er vel ikke akkurat den beste bilen vi har kjørt på norsk vei, men du verden så moro det har vært".
Hvor ble det av Strator? Som Frode sa det; "Det er vel ikke akkurat den beste bilen vi har kjørt på norsk vei, men du verden så moro det har vært". Foto: Arkiv
Publisert Oppdatert

For ett år siden var vegdirektør Terje Moe Gustavsen på NLF-konferanse der det ble snakket om muligheten for snutebiler i Norge igjen. Da sa han til lastebil.no:

- Jeg har stor tro på disse argumentene (for snutebil - red. anm.). I tillegg til miljøgevinsten er det også klare fordeler med tanke på trafikksikkerhet. Her må vi ta med disse argumentene og påvirke på EU-plan.

Siden har vi ikke hørt så mye mer om den saken, men for alt vi vet jobbes det nå knallhardt i EU for at Norge skal få snutebiler igjen.

Mens vi venter har jeg plukket fram et knippe favoritter fra TMs eget arkiv. Her er både bilder og gullkorn som tåler å leses på nytt en sur vinterlørdag. Enjoy :)

NB! Abonnerer du på TransportMagasinet KLIKK HER får du godsakene først på trykk.