Sommeren med TransportMagasinet

Vi er for øyeblikket i ferd med å fylle norske postkasser med lastebil litteratur. Sjekk hurtigvideo av hva som er i vente.

Sist oppdatert
- Jeg tror ikke du finner noen annen bransje hvor de ansatte straffes så hardt for så lite som i sjåføryrket. Den uretten er noe jeg virkelig brenner for å hjelpe mot.
Gunnar Nordvik

Vyrde lesar! Det er alltid litt ekstra spennende å sende ut selve Sommerbladet.

På den ene siden har vi laget bladet i den mest hektiske perioden frem mot ferien, når alle har konstante symptomer på hjerteinfarkt og absolutt alt som skjer er viktigere enn alt annet (og sannelig skjer det mye).

På den andre siden leses bladet først når folk flest har cashet inn feriepengene, sendt svigermor på hytta eller shopping i Motala, og omsider plukket skuldrene ut av ørevoksen. Når pulsen igjen synker under 60, og det mest besvares med et «ja ja».

Har du det sånn også?

Tomt i postkassen? Ja, da bør du abonnere! TRYKK HER.

Når bakakselen er veeeeldig langt unna.
Når bakakselen er veeeeldig langt unna. Foto: Faksimile TM 5/16

Nå er det klart at de to overnevnte scenarioene er et mentalt krasj vi tross alt er betalt for å overkomme. Og jeg synes vi har klart det igjen. Fordi:

  • Sjefsintervjuet denne gang er virkelig helt sjef. Frode og Bjørn banket ganske enkelt på døren til Øystein Stie.
  • Suksesshistoriene våre fortsetter. Denne gang hvordan bedre tilpassing av vedlikeholdskontrakter fra Vegvesenet har gjort arbeidshverdagen mye bedre for blant annet Holdahl i Lofoten
  • Bjørn har vært hos SISU i Finland. Innimellom kaskader av entusiastiske adjektiver finner man også kjernen i hvorfor SISU står så sterk hos en engere krets.

Dessuten "To kopper kaffe" med Gunnar Nordvik, lastebilfolkets nye mann i YTF, ga det inderligste sitatet i denne utgaven – og jeg tror fyren virkelig mener det:

- Jeg tror ikke du finner noen annen bransje hvor de ansatte straffes så hardt for så lite som i sjåføryrket. Den uretten er noe jeg virkelig brenner for å hjelpe mot.

Finnes det grunn til å slutte å kjøre lastebil?
Finnes det grunn til å slutte å kjøre lastebil?

Fortsatt tomt i postkassen? Så TRYKK HER da :)

... og er du som mange andre og liker veteranlastebiler, kan vi friste med et godt abonnementtilbud på det også. Følg bare denne linken.

Mvh Haakon Førde, redaktør

 

Denne saken ble første gang publisert 17/06 2016, og sist oppdatert 06/04 2017