Luftig 70-årsfeiring

Thor Tenden Transport AS feiret seg selv i helgen.

Sist oppdatert

I Stryn har de knapt landet etter helgens 70-årsfeiring, bokstavlig talt.

Som vi kan se av filmen fra Joar Ødegård i Himmelhøgt Media & Profilering, var de høyt oppe hele gjengen. Nærmere bestemt på 1100 meter over havet.

Rolf Olav Tenden hadde for anledningen leid nyåpnede Loen Skylift og fikk i tillegg kjørt opp en bulkbil til toppen av fjellet.

- Mest for å illustrere at vi også leverer mjøl høgt til fjells, sier han.

Tenden har planlagt kalaset i tre måneder og mye arbeid ligger bak.

116 gjester satt til bords på lørdagskvelden, da middagen ble servert.

Geir A Mo fra NLF og ordfører Sven Flo holdt taler. Tilstede var også 45 gode kunder, sjåfører og familien Tenden.

Fredagen var det litt løsere i snippen, da Klypa og Kjell Kjellen Bigset styrte showet i 45 minutter, mens øl og spekemat ble servert.

Lørdag var det kortesje med 30 lastebiler fra Loen til Stryn i plaskregn.

Det mest spektakulære innslaget var likevel lunsjen på Loen Skylift, den nye taubanen som tar deg 1100 meter til værs.

Gaven sjefen fikk fra sine ansatte var også helt elektrisk, en el-sykkel med vogn til barnebarn og enda en vogn til smågods. Selvsagt lakkert og profilert i Tenden-farger. Vi antar sjåførene hadde Rolf Olavs bestilling av elektrisk lastebil i tankene da de planla dette.

- Jeg hadde en stor klump i halsen da jeg skulle takke for denne, innrømmer sjefen.

For han er stolt, Rolf Olav Tenden. Med god grunn. 70 år, for det meste med biler i egen profilering og med egne, faste kunder er ikke hverdagskost i Norge lenger. - Vi har rette type kunder, som ser verdien av transporten og som får et personlig forhold til bilene og sjåførene våre, mener han.

Sjefens entusiasme er heller ikke en uvesentlig faktor i denne suksessen. Den har vi beskrevet ved flere anledninger her i redaksjonen, og han innrømmer det gjerne. - Vi har skeiet ut litt den siste tiden med større motorer i bilene våre. Jeg burde vel egentlig prøve å reversere den utviklingen, men det blir nok enklere å skifte ut ledelsen i bedriften, konkluderer han.