23948sdkhjf

Flere som kjører vekk livet sitt?

Kjetil Østebøvik kjører tømmer. Nå har han skrevet teksten om sitt liv. Skimter vi lastebilfolkets sommerhit 2019 her?

Rogalendingen jobber lange dager i tømmerbilen som går for Gangstø Transport AS over hele Vestlandet. Han får god tid til å tenke, noe musikeren i ham drar nytte av.

- Samboeren kom over denne sangen og mente vi burde lage en norsk versjon av den. Tittelen er direkte oversatt, mens resten av teksten handler om mitt eget liv som tømmerbilsjåfør, sier Kjetil. Egentlig er han utdannet sjømann, men han trives enda bedre i lastebilen, avslører han.

Musikken har han holdt på med lenge og de siste åtte årene har han spilt bass i Bokn-bandet "The Kvednabekkjers". - Vi har tiårs-jubileum i år, så vi har laget tre videoer nå som ligger på youtube, opplyser Kjetil. Med sin fengende og folkelige musikk, sprer de glede der de kan. Nå håper de flere vil ha dem til å underholde.

- Det er bare å ta kontakt, oppfordrer Kjetil. Selv sloss han mest med tidsklemma som tømmerbilsjåfør med både familie og band som vil ha en bit av ham. Likevel, denne lille perlen innen lastebilmusikk ville ikke blitt til uten mange lange døgn i en tømmerbil.

Den neste låten tar også for seg et relativt kjent tema for en lastebilsjåfør...

Under her er forresten saken vi lagde om Kjetils arbeidsgiver, Gangstø Transport, i 2013.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.143