Transport og Logistikk 2019 når nye høyder

Nå er det sikkert: Transport og Logistikk 2019, i september blir Norges Varemesse sitt største arrangement i areal noensinne arrangert. Over 220 utstillere.

Arrangørene er strålende fornøyde, her representert ved Norske havner Arnt Einar Listheim, Norsk Industri Jo Eirik Frøise, NHO LT Are Kjensli, NLF Geir A. Mo, Hans Otto Westli.
Arrangørene er strålende fornøyde, her representert ved Norske havner Arnt Einar Listheim, Norsk Industri Jo Eirik Frøise, NHO LT Are Kjensli, NLF Geir A. Mo, Hans Otto Westli. Foto: Magnud Knutsen Bjørke
Publisert Oppdatert

- Det er så artig å arbeide med en næring som virkelig brenner for å lage et spennende arrangement, det gleder meg virkelig at vi får til å sette sammen et arrangement som gir de besøkende verdifulle opplevelser helt kostnadsfritt, sier prosjektleder for arrangementet Trond Andersen.

Alle i næringen vil finne spennende nyheter innenfor sin sektor og kunne ha direkte kontakt med andre aktører i næringen. Man kan for eksempel ta en tur tilbake i tid ved å besøke veterantoget, har man familie kan man ta med barna sine på lørdagen å besøke mange aktiviteter for de minste.

Blant annet kan barna ta førerkort og vinne flott premie for å delta

60.000 kvadratmeter Transport og Logistikk

- Bruttoareal benyttet blir Ca 60.000 kvadratmeter fordelt på en stor utstilling og spennende konferanse, alle bilimportørene er med og i år har vi med utstillere fra hele næringen bane, havn, logistikk og transport.

Noe som gjør at alle får en plattform å møtes på. Det blir spesielt spennende å se effekten av dette og vi håper næringen vil kunne prate sammen på kryss og tvers av bransje, avslutter Trond Andersen.

NLF med omfattende program

Geir A. Mo i NLF er full av forventning tre uker før åpningen;

- I NLF har vi arbeidet intensivt med forberedelser til både messe og konferanse delen av årets største happening innen transport og logistikknæringen. Vi er klare med et omfattende program på standen vår og ikke minst med en skikkelig presentasjon av vårt kvalitetsprogram «Fair Transport».

I tillegg vil vi ha et omfattende faglig program på vår stand som blir et viktig supplement til det eminente programmet for den store konferansen.

- Nå er det opp til utstillerne og alle arrangørene å intensivere markedsføringen til sine kunder og medlemsbedrifter slik at vi ikke bare setter rekord i antall utstillere og antall kvadratmeter, men også i antall besøkende og omsetning på arrangementet.

Konferansen når nye høyder­

- Utrolig morsomt – er kommentaren fra prosjektlederen for konferansen Jo Eririk Frøise I Norsk Industri.

Han er glad for at konferansen nok en gang når store høyder – med fire statsråder, en samlet transport og kommunikasjonskomite og nærmere 100 foredragsholdere er på plass

- Dette vil bli den råeste bransjemiddagen som er arrangert noen gang. God mat, god musikk og overraskelser på løpende rekke er noe av over 600 bransjefolk vil oppleve den 26 september.

Fortvil ikke – vi har fremdeles plass til noen flere – men ikke vent for lenge, forteller en engasjert prosjektleder konferansen Jo Eirik Frøise.