Trønderske YSK AS til Haugesund

Med YSK AS som en del av Transportkompetanse Haugesund AS befester vi posisjonen som en ledende kompetanseleverandør, sier Svein Ove Vetrhus, Forretnings- & Markedsutvikler i TK Gruppen.

Fra venstre: Atle Rørvik – Svein Ove Vetrhus – Hallvar Kvam – Tone Halseth – Olav Inge Hakkebo – Yngve Furseth
Fra venstre: Atle Rørvik – Svein Ove Vetrhus – Hallvar Kvam – Tone Halseth – Olav Inge Hakkebo – Yngve Furseth Foto: TK Gruppen
Publisert Oppdatert

- Vi ønsker å styrke satsingen vår i Trøndelag og målet er å gi våre kunder et komplett tilbud. YSK og Transportkompetanse vil nå sammen levere en enda bedre kundetotalitet, som vil gi et løft for ansatte, samarbeidspartnere, kunder og eiere, påpeker Vetrhus.

Trønderske YSK har levert kursløsninger til transport- og entreprenørbedrifter siden oppstarten i 2016, blant annet etter- og videreutdanning for yrkessjåfører, førstehjelpskurs, ulykkesberedskapskurs og lastsikringskurs. YSK tilbyr også kurs i varme arbeid og sertifisert og dokumentert opplæring.

Selskapet har hovedkontor i Steinkjer. Foruten Steinkjer har YSK avdelinger i Trondheim, Namsos, Åfjord, Lierne og Rørvik. Vetrhus opplyser at YSK skal fortsette under samme navn med samme gode og lokale forankring.

- YSK AS har sett at markedet er i endring og at kundene stiller høyere krav til både kvalitet, fleksibilitet og konkurransedyktige priser. Vi vil gjennom nytt eierskap og utvidet samarbeid med Transportkompetanse sikre at vi når våre mål, sier daglig leder i YSK AS, Tone Halseth.

Transportkompetanse på sin side er markedsledende kompetanseleverandør til transport, entreprenør og logistikkbedrifter med ca. 30 avdelinger i Norge.

- YSK vil styrke vår posisjon som en sterk nasjonal leverandør av tjenester til transport- og entreprenørbedrifter i Norge, sier daglig leder i Transportkompetanse Haugesund AS, Yngve Furseth.

Siden oppstart i 2007 har TK Gruppen, gjennom hel- og deleide selskap, etablert seg som Norges største kompetanseleverandør til transport-, entreprenør- og logistikkbransjen.