Trenger svar fra lastebilsjåfører

Vil du hjelpe tre studenter med en bacheloroppgave om organisering blant godssjåfører? Da må du bruke fire minutter på denne undersøkelsen.

Publisert Oppdatert

Hjelp - vi trenger lastebilsjåfører som kan hjelpe oss å svare på noen enkle spørsmål om organisering. Slik lød en mail fra tre studenter ved Handelshøyskolen BI i Oslo. De skriver en bacheloroppgave om organisering blant godssjåfører og trenger respondenter. De har allerede fått noen svar, men trenger langt flere for å få et troverdig bilde.

Og når BI-studenter begynner å interessere seg for lastebilsjåfører, vil vi naturligvis hjelpe.

Til tungt.no forteller en av studentene, Ane Marte Skogesal, at de har funnet mye lesestoff angående bransjen generelt og hvilke utfordringer godstransporten står overfor, men at de knapt har funnet noe om organisering av lastebilsjåfører. - Det har vært vanskelig å finne informasjon, sukker hun og frir dermed til våre lesere.

Oppgaven blir skrevet på vegne av Yrkestrafikkforbundet og om mange nok svarer, vil vi også publisere resultatet her på tungt.no.

Uansett - vil du hjelpe tre studenter, finner du linken til undersøkelsen her.

Men du må kjappe deg. Spørreundersøkelsen varer bare frem til fredag inneværende uke. Og premien? Den er en plass i tre studenthjerter.