23948sdkhjf

Trivelige Tretten og "Lastebilenes dag"

Bruksbilutstilling, 24 "one night stands", veteranlastebiler, smilende publikum og dropping av bil. Det kan bli hygge av slikt.

Denne helgen sto i lastebilens stjernetegn i Gudbrandsdalen. Og selv om det neppe finnes nøyaktige tall på hvor mange som dukket opp i løpet av publikumsdagen lørdag, kan vi med sikkerhet si at det var stjerner i øynene på de fleste som var på plassen.

Les også: Ønsker velkommen til Lastebilens dager

Været klaffet, utstillingen klaffet og det var godt med bransjefolk på messen gjennom hele dagen. Det fortjener de. Lastebilenes dag er nemlig tuftet på dugnad hele veien og et knippe ildsjeler har brukt mange timer på å lage et sosialt og trivelig treff.

Det er tredje gangen Gausdal og Nord-Gudbrandsdal Lastebileierforening har slått seg sammen om dette treffet. - Vi har lært litt hver gang, og føler at det nå sitter godt, forteller administrerende plassjef, Jonny Ruud. Selv har han hatt mange timer her de siste dagene for å gjøre alt i stand til de hundrevis av publikummerne og de 24 utstillerne som hadde funnet veien til Stavsplassen på Tretten.

La oss dermed også presisere de 24 one night stands som ingressen noe diffust henviste til. Det siktes naturligvis til det faktum at de fleste utstillerne kom med teltene sine på fredag, rigget sine messestands som sto over natten til lørdag for deretter bli rigget ned igjen.

Du kan lese mer om treffet, messestands, bilene og menneskene i neste utgave av TransportMagasinet. I mellomtiden byr vi på noen smakebiter i bildene under.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109