Nostalgitreff 2015:

Veteransuksess i solskinn!

Rundt 140 veterane nyttekjøretøyer gjorde Nostalgitreffet I Halden til en herlig opplevelse!

Sist oppdatert
Koselig Chevrolet lastebil, tilhørende Helge Nilsen i Skjeberg. 
Foto: Tormod Magelssen
Koselig Chevrolet lastebil, tilhørende Helge Nilsen i Skjeberg. Foto: Tormod Magelssen
Dette arrangementet begynner å få noen år på baken og nå begynner det virkelig å finne sin form.

Grensetreffet i Halden er godt i gang og lørdag var hele byen preget av veteranbiler, amcars og knallgod stemning. På Fredriksten festning var det, i tillegg til Ford Mustang-treff, duket for Nostalgitreff for nyttekjøretøyer. Dette arrangementet begynner å få noen år på baken og nå begynner det virkelig å finne sin form. Det viser antallet kjøretøy som dukker opp.

Alt mulig

Her står amerikanske trekkvogner på rekke, veterane hverdagshelter i form av gamle lastebiler, med overvekt av gamle Scania og Volvo, samt gamle busser, pickuper og veterantraktorer. Til og med mopeder og en gamme stasjonærmotor var på plass. Og med festningen som ramme rundt det hele, så storkoste både deltagere og publikum seg.

Mange kjente

Undertegnede slet egentlig med å rekke over de tilsammen 140 kjøretøyer med smått og stort, hvorav i overkant av 80 var lastebiler. Men det var et hyggelig slit. Jeg fikk nemlig ikke gått mange meterne før jeg ble stoppet av hyggelige lastebilfolk, både kjente og ukjente, som ville slå av en prat med en bladfyk som meg. Man har tydeligvis skaffet seg mange gode bekjentskaper etter å ha jobbet over 17 år som lastebiljournalist, og vært ute i felten og møtt dem på deres eget område. Det gir meg også uvurderlig erfaring som jeg har nytte av i jobben min.

Se på bildene i bildekarusellen og nyt synet av nostalgi, før dere krysser av for uke 32 neste år, da det er tid for et nytt Grensetreff i Halden.    

Nostalgi! 
Foto: Tormod Magelssen
Nostalgi! Foto: Tormod Magelssen

Denne saken ble første gang publisert 08/08 2015, og sist oppdatert 06/04 2017