Stemning på Gardermoen:

Video fra trailerparkeringa!

At det er svært populært å tilby yrkessjåfører et sted og parkere i forbindelse med TRANSPORTmessa på Gardermoen, er hevet over enhver tvil. I år kunne vi også tilby levende musikk og salg av mat. Vi har laget en herlig film som viser noe av den magiske stemningen. Se video nederst i artikkelen!

Det var stor steming i trailerparkeringa, i forbindelse med TRANSPORTmessa på Gardermoen. Foto: Vetle G. Magelssen
Det var stor steming i trailerparkeringa, i forbindelse med TRANSPORTmessa på Gardermoen. Foto: Vetle G. Magelssen
Publisert Oppdatert

Da 250 lastebiler og vogntog rullet i lang, lang rekke ned i grusgropa der trailerparkeringen skulle foregå, sto allerede ca. 100 lastebiler parkert der. Dermed lå alt til rette for det vi kaller for yrkessjåførenes julaften, nyttårsaften og 17. mai på en gang. Vi stilte med scene, levende musikk og servering av grillmat, sjåførene stilte med resten. Dette måtte det bare bli stemning av, og det ble det!

Med ca. 350 lastebiler stående i skumringen med tente "lanterner" og stemningsfulle lys i førerhuset, kunne opplevelsen konkurrere med en hvilken som helst julegateåpning å vårt langstrakte land.

Gamle og nye kjente fant hverandre i grusgropa, hilste, smilte og omfavnet hverandre, mens praten gikk lett og ledig. Hardt arbeidende sjåfører er ikke så veldig bortskjemte med sosiale arrangementer beregnet på nettopp dem. Derfor er det ikke så underlig at mange valgte å ta seg en fest da de hadde parkert for helga.

Vi hadde profesjonelle filmfotografer på plass under messedagene. Her kan du se den stemningsfulle videoen fra trailerparkeringa. Vi gleder oss allerede til neste år!

Trykk på play og opplev trailerparkeringa "live"!

</p> </div>