Volvos nyeste… reklamefilm

I The Flying Passenger gir en Volvo FH en paraglider et løft, for så å ha paraglideren hengende bak mens det kjøres. For å lykkes må lastebilen holde jevn hastighet. The
I The Flying Passenger gir en Volvo FH en paraglider et løft, for så å ha paraglideren hengende bak mens det kjøres. For å lykkes må lastebilen holde jevn hastighet. The Foto: Volvo
Sist oppdatert

Når Volvo slipper sine reklamefilmer, er vi alltid i tvil. Er de verdt å publisere som redaksjonelt stoff. Nei, strengt tatt er de ikke det. Men de gir klikk. Folk vil ha det. Hensikten fra Volvo er naturligvis å få gratis presseomtale.

Noen av filmene har vi valgt å publisere, andre har vi droppet. Filmene tar for seg de ulike fortreffelighetene og fordelene ved Volvos løsninger. De er forøvrig ganske informative og underholdende.

I den nye filmen kjører en FH med en paraglider hengende i luften bak seg. For å få til dette må man ha jevn hastighet. Det høres kanskje greit ut, frem til man kommer til en bakke.

Dermed får vi sett I-Shift Dual Clutch i aksjon. Den doble clutchen sikrer effektive girskift uten kraftavbrudd og sørger derfor for at lastebilen ikke mister fremdriften under girskift i vanskelige forhold.

Du kan se traileren i vinduet under. Selve filmen slippes om en drøy uke.

Video

Denne saken ble første gang publisert 23/11 2016, og sist oppdatert 06/04 2017