VTG kjøper Instek

Nils Dehli viser frem en fartsskriver fra midten av 60-tallet.
Nils Dehli viser frem en fartsskriver fra midten av 60-tallet.
Sist oppdatert

VTG og Instek

VTG ble etablert i 2002, med base i Eidsvoll i Akershus. Selskapet eier tre datterselskaper, Orlaco Norge AS, Instek AS og Tracegrid.

Instek AS ble etablert i 1966. Instek er norsk importør av Stoneridge Fartsskrivere. Stoneridge benyttes i alle Scania lastebiler, en rekke Mercedes lastebiler, samt DAF og MAN.
 

Vision Technology Grid AS (VTG) er en norsk leverandør av ressursstyringssystemer og kameraløsninger for transport- og logistikkbransjen. Nå utvider selskapet med å kjøpe Instek AS.

- Dette er en styrking av VTGs vareportefølje og gjør oss til en totalleverandør i håndtering av fartsskrivere, i tillegg til de andre produktene vi leverer, sier Ola Vaagaasar i VTG.

- Erfaringen Instek har med denne teknologien var nødvendig for oss og passer svært godt inn i det flåtestyringssystemet vi allerede har, fortsetter Vaagaasar.

VTG vil med agenturet til Stoneridge og erfaringen til Instek bli en stor aktør for leveranser av teknologi og løsninger for transport –og logistikkbransjen.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi vil nå satse våre produkter i de bransjer som har et ønske om å effektivisere sine transportressurser, sier Vaagaasar. Med våre produkter og den teknologien vi leverer, kan vi sikre mer effektivitet, lavere kostnader og bedre kontroll på kjøretøyene i hverdagen, avslutter Ola Vaagasar i VTG.

Jeg føler meg ikke som noen 16 åring lenger, sier Ola Vaagaasar (t.h.). Derfor blir jeg umåtelig ydmyk ovenfor Nils Dehli sine kunnskaper.
- Han begynte jobbe her ett år før jeg ble født, ler Ola.
Jeg føler meg ikke som noen 16 åring lenger, sier Ola Vaagaasar (t.h.). Derfor blir jeg umåtelig ydmyk ovenfor Nils Dehli sine kunnskaper. - Han begynte jobbe her ett år før jeg ble født, ler Ola.

Denne saken ble første gang publisert 22/04 2015, og sist oppdatert 06/04 2017