Heftig og begeistret:

XL-ent kjørt!

Det sies at en 4x2-lastebil ikke er noe tess på norske vinterveier. Det kommer vel an på sjåføren, sier nå vi. Se bare hvordan sjåføren til XL Bygg Roald takler glatta.

Sjåføren til XL Bygg Roald på Vigra imponerer med vinterdrifting!
Foto: Skjermdump
Sjåføren til XL Bygg Roald på Vigra imponerer med vinterdrifting! Foto: Skjermdump
Publisert Oppdatert

I disse dager leser vi side opp og side ned om kaoset på norske vinterveier, om utlendinger og om håpløse kjøretøykombinasjoner. Ikke minst har mange tatt til orde for at en 4x2-lastebil ikke er noe å bruke på glatta. Denne videoen kan kanskje få fram litt entusiasme rundt en 4x2-bil på glatt føre.

Det er en av sjåførene til XL Bygg Roald på Vigra som sitter bak rattet og drifter inn på lageret.

</p> <p>Nå tenker du sikkert at dette var tøft, men idiotisk. For det første er det farlig for andre som befinner seg i nærheten, for det andre er vel dette oppsigelsesgrunn når arbeidsgiver ser videoen på YouTube? Langt i fra! I følge en artikkel i Sunnmørspostens nettutgave så er det hele faktisk godkjent av ledelsen.</p> <p>-Joda, denne videoen ble laget i forbindelse med et opplegg vi hadde i den landsdekkende kjeden XL. Denne "sladde-delen" var en del av en presentasjonsvideo, sier daglig leder Snorre Inge Roald til smp.no.</p> <p> <strong>I samme artikkel bekrefter han også at sjåføren deres er en flink, og at opptaket skjedde i kontrollerte former. Det viser i alle fall at ikke alle sjåfører på 4x2-biler misstrives på glatt føre, ikke sant?</strong> </p> </div>