Lytt på radio

Yrkessjåførenes rikskringkasting

Bergenseren Børt-Arne Kaland har startet nettradio for yrkessjåfører

Børt-Arne Kaland er på luften med YRK. Logg deg på facebook og sjekk selv. Foto: Frode Tellevik
Børt-Arne Kaland er på luften med YRK. Logg deg på facebook og sjekk selv. Foto: Frode Tellevik
Sist oppdatert

Det er ikke mer enn noen uker siden Børt-Arne startet opp Yrkessjåførenes Rikskringkasting (YRK), forøvrig et navn Tom Holshagen skal ha æren for.

For det er på facebook det skjer. også når det gjelder radio for spesielt interesserte. Børt- Arne og hans tekniske assistent Arne Garvik håper dette kan ha noe for seg og at bransjen tar dem vel imot.

- På facebooksiden vår, YRK Radio, ligger det lyttelinker til denne kanalen, som er nettbasert, forklarer Børt- Arne. Han har erfaring fra nærradio på nett og liker å prate. Nevnte vi bergenser?

- Jeg tar opp sjåførrelaterte saker og dessuten er det musikk døgnet rundt på kanalen. Mange på facebook har oppfordret meg til å starte en egen sjåførkanal, så nå prøver jeg, smiler han.

Børt-Arne har 20 års erfaring som sjåfør og i fjor var han å treffe mellom øst og vest med containervogntog. Nå har helsen satt en midlertidig stopper for den jobben, så da er en radiokanal midt i blinken for å holde kontakten med miljøet.

- Jeg lager sendeplaner som jeg deler på diverse facebookgrupper, slik at folk kan koble seg på. Planen er faste sendetider fra mandag til fredag.

Resten av ukens sendeplan er slik:

YRK Radio & Radio Tordenskrall:

  • Onsdag 09:00-11:00

  • Torsdag 12:30-14:30

  • Fredag 09:00-11:00

Denne saken ble første gang publisert 27/09 2017, og sist oppdatert 28/09 2017