Arbeidsulykken på e18 fikk tragisk utfall:

Dødsulykke på E18 Tvedestrand-Arendal

En ansatt hos AF Gruppens underentreprenør, Pon Equipment, døde 17. mai, som følge av en arbeidsulykke 15. mai på Nye Veiers prosjekt E18 Tvedestrand-Arendal.

Ulykken skjedde ved Langang i Tvedestrand kommune. Kart: googlemaps
Ulykken skjedde ved Langang i Tvedestrand kommune. Kart: googlemaps
Sist oppdatert

Ulykken som skjedde 15.mai fikk det tragisk utfall.

Det melder Nye Veier og AF Gruppen på sine sider:

Det er med stor sorg vi har mottatt meldingen om at en ansatt hos AF Gruppens underentreprenør, Pon Equipment, døde 17. mai, som følge av en arbeidsulykke 15. mai på Nye Veiers prosjekt E18 Tvedestrand-Arendal.

Den ansatte ble alvorlig skadet da vedkommende kom i klem under demontering av en del fra en gravemaskin. Etter ulykken har den ansatte vært behandlet ved Oslo universitetssykehus, Ullevål.

Våre tanker og dypeste medfølelse går til de etterlatte og våre arbeidskollegaer. Pon, AF Gruppen og Nye Veier følger opp og bistår de berørte så godt vi kan.
Nye Veier / AF Gruppen

Blir gransket

Det gjennomføres egen granskning og gjennomgang av hendelsen. Nye Veier deltar i dette arbeidet. Partene stiller forøvrig sine ressurser til rådighet for Politiet og Arbeidstilsynet i arbeidet med å kartlegge årsaken til denne.

Måtte frigjøres

Politiet har tidligere fortalt at det var under demonteringen av en gravemaskin at en del av denne løsnet. og traff 44-åringen, skriver Agderposten. Vedkommende ble først flydd til sykehuset i Arendal, men senere overført til Oslo universitetssykehus - som betegnet skadene som livstruende.

Denne saken ble første gang publisert 19/05 2018, og sist oppdatert 22/05 2018