23948sdkhjf

Volvo Maskin Service:: Nytt Volvo-anlegg i Bergen

Volvo Maskin Service AS avd. Hordaland har flyttet inn i nytt bygg. Fredag 17. oktober er det offisiell åpning, samme dag som Volvo-karavanen ankommer byen.

Det nye anlegget ligger på Espehaugen Næringspark, ikke langt fra Flesland flyplass og heller ikke veldig langt fra der Volvo Maskin Service (VMS) holdt til tidligere. Bygget er på 2200 kvadratmeter og inneholder fem verkstedløp, sveisehall, komponentverksted, vaskehall, delelager og to etasjer med kontorer. På veggen utvendig er det satt opp skilt som forteller at Sandvik også holder til i lokalene.

- Vi har hatt et samarbeid med Sandvik siden 2012 og har nå tatt over ettermarkedet for Sandvik i vår region, sier daglig leder Espen Kråkemo. I kontorlokalene er det også tydelige tegn på at Sandvik er tilstede og tre av kontorene disponeres av Sandvik. De øvrige er fordelt på administrasjon og salg, pluss kantine og forskjellige møterom.

Lokal tilhørighet

Kråkemo forteller at de med det nye bygget viser at de satser enda sterkere lokalt. Noe også økningen i antall servicemekanikere som er tilknyttet avdelingen viser.

- I 2009 var det elleve mekanikere her hos oss, mens i dag er det 30, sier Kråkemo. Det nye bygget er for øvrig bygget likt som VMS-anlegget i Trondheim, som sto ferdig rett før jul i fjor. På verkstedet utføres det i tillegg til reparasjoner og service av maskiner, også klargjøring av nye maskiner som skal ut til kunder i Hordaland og Møre og Romsdal.

- Vi har også et eget komponentverksted. Her blir det utført service og reparasjoner på blant annet hydrauliske slaghammere og vi sveiser skuffer, sier markeds- og administrasjonsleder Jan Otto Saggau. Han forteller at sveising av skuffer er et nytt satsningsområde på verkstedet. De tilbyr blant annet kundene låneskuffe mens deres egen er til reparasjon. Slik at unødvendig nedetid på maskinen unngås.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11