23948sdkhjf

ERP-Systemer 2016

ERP-Systemer 2016 avholdes 2. juni på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. På seminaret tar Bo Hjort Christensen pulsen på ERP-markedet – fra anskaffelse til gevinstrealisering.

ERP-systemer 2016 er et kompakt fagseminar som arrangeres av Den Norske Dataforening (DND) og som ledes av Bo Hjort Christensen fra Handelshøyskolen BI. Det bygger videre på en lang tradisjon som strekker seg tilbake til sent på 90-tallet, da han etablerte en årlig møteplass for både kunder og leverandører av ERP-systemer. Den gang i regi av ECONA.

Analyserer systemer, leverandører og partnere

"På seminaret i 2016 tar vi bokstavelig talt pulsen på ERP-markedet. Vi etablerer et 360-graders perspektiv og analyserer både systemer, leverandører og partnere", skriver DND i sin presentasjon av seminaret som også vil presentere moderne anskaffelses- og implementeringsmetoder. Tilnærmingen til «faget» er først og fremst konkret og praktisk, men også med spor inn mot det siste innen forskningsfeltet.

Både analytisk og praktisk tilnærming

Konferansen henvender seg til mellomstore og store virksomheter som enten ønsker en fyldig oppdatering av status og trender i ERP-markedet eller som står foran en krevende anskaffelses- og implementeringsprosess. For de sistnevnte vil konferansen fungere som en «start-pakke» der forskjellene mellom løsningsalternativer, implementeringspartnere og anskaffelsesmodeller kommer tydelig frem. Bo Hjort Christensen kombinerer en analytisk og praktisk tilnærming med innslag av anvendbar teori.

Lyntaler

Konferansen vil avsluttes med såkalte «lyntaler», der hver ERP-leverandør får syv minutter til å presentere sitt system og bransjefokus. I skrivende stund dreier det seg om Xledger, Unit4, IFS, Oracle, SAP, Microsoft, Driw, Infor, Visma, Tripletex, Hatteland og OneStop Reporting.

Omfattende dokumentasjon

I tillegg til forelesningene og lyntalene vil deltakerne få med seg et omfattende materiale som blant annet inneholder produktoversikt (ERP), faktaark med beskrivelse av hvert ERP-system, leverandør- og partneroversikt, maler for utarbeidelse av RFI og RFP, kontraktsmaler basert på SSA-T og IKT Norge, kalkylemodell med fokus på Total Cost of Ownership, prosjektoppfølgingsmodell (Excel-mal), evalueringsmodell og en oppdatert versjon av boken; "Forretningssystemer og Forretningsutvikling".

Påmelding og nærmere informasjon

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079