23948sdkhjf

89 nye Scania busser satt i drift

Scania har tidligere fått leveransen på 114 nye busser til L/L Setesdal Bilruter og Agder Buss AS. Første del av leveransen på 89 busser ble satt i drift 1. januar med utgangspunkt i Arendal.

Scania fikk leveransen på 114 nye busser til L/L Setesdal Bilruter og Agder Buss AS. Første del av leveransen på 89 busser ble satt i drift 1. januar med utgangspunkt i Arendal.

2014 var et meget godt buss-år for Norsk Scania. Den største ordren, som også er Norsk Scanias største bussordre noensinne, gikk til L/L Setesdal Bilruter og Agder Buss AS og består av 114 busser totalt, inkludert opsjon.

Bussene er av typen Scania Citywide LE, Scania OmniExpress og Scania Higer A30.

Bussene leveres med trygghetsavtale gull hos Scanias avdeling Arendal samt Nedenes, hvor det opprettes et servicepunkt med Scanias mekanikere.

Dette innebærer at Scania tar hånd om alt vedlikehold av bussene. Varighet på avtalen er fra 7,5 til 9,5 år.

Norsk Scania introduserer Scania Fleet Care.

Nytt ved denne leveransen er at Scania introduserer «Fleet Care» i Norge. Dette betyr at Scania i større grad enn tidligere tar ansvar for bussparken.

Setesdal Bilruter og Agder Buss skal ikke ha noe teknisk personell selv. Scania tar hånd om alt teknisk i forhold til bussparken, slik som planlegging av verkstedbesøk, reparasjoner, skader og lignende.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079