Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog best - igjen!

På et vellykket arrangement i Tønsberg lørdag 9. januar ble de beste prestasjonene i 2009 hos Mercedes-Benz forhandlerne feiret. Både forhandlerbedrifter enkeltmedarbeidere som har utmerket seg positivt i løpet av året ble behørig hedret.

Jarle Viuls

Jarle Viuls

Publisert Oppdatert

Stemningen var høy på Quality Hotell i Tønsberg i forbindelse med årets forhandlermøte, "FastStart 2010" som samlet vel 500 deltagere fra Mercedes-Benz organisasjonen. Tradisjonen tro er denne kombinasjonen av faglig program og feiring av de gode presentasjoner, et viktig og motiverende startskudd på det nye året.

Full uttelling til Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog

Det var en meget stolt Daglig leder Jarle Viuls som sammen med sine medarbeidere ble annonsert opp på scenen ikke bare en, men to ganger. Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog ble hedret som "Årets Mercedes-Benz forhandler" for både lastebil og varebil. Det var Konsernsjef Tor I. Berge og Direktør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy Knut M. Breivik som stod for utdelingen av begge prisene.

I begrunnelsen for prisen het det blant annet;

"Forhandleren taklet utfordringen med å omstille seg til et krevende marked på en utmerket måte. Profesjonalitet og en positiv holdning kjennetegner forhandleren i alle ledd. Det vises stor kreativitet til å løse kundenes utfordringer og forhandleren har et godt rykte hos kundene noe som bekreftes gjennom gode resultater på kundetilfredshets målingene. Med høye markedsandeler på alle forretningsområder er forhandleren en meget viktig bidragsyter i organisasjonen."

- Vi er svært glade for prisene og dette hadde ikke vært mulig uten mange dyktige medarbeidere i alle deler av organisasjonen som hver dag yter sitt beste både for bedriften og for at kunden skal oppleve oss som en profesjonell samarbeidspartner, sier Jarle Viuls, Adm. direktør hos forhandleren Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog.

Knut M. Breivik, Direktør Nyttekjøretøy hadde følgende kommentar til prisen; - med en så dedikert og komplett nyttekjøretøyforhandler blir profesjonalitet ikke bare en teori. Vi opplever hver dag i praksis et godt lagspill mellom forhandleren og oss som importør.