DHL lager "Michelin-guide" for lastebilsjåfører

Det er DHL Express som tar jobben med å lage en hendig og troverdig guide for ca. 70 av våre beste, veinære spisesteder - et arbeid som skal gi langtransportsjåførene bedre kosthold og sunnere spiseopplevelser.

Publisert Oppdatert

Til å hjelpe seg med å finne fram til de beste spisestedene langs veien har DHL knyttet til seg ernæringsstudenter fra Blindern, som skal reise rundt som rene Michelin-agenter, prøvesmake maten, snakke med restaurant-driverne og kanskje få tatt en kikk på kjøkkenet også, melder VG Nett.

Innovasjon Norge er med på å utvikle årets spiseguide, og håpet er å få lagt den ut på alle landets turistkontorer. I tillegg kan du bestille den på DHLs hjemmesider.

Fjorårets prøve-guide i 70 000 eksemplarer tok for seg 47 veikroer og spisesteder. I år blir det altså 70, som vil gi plass til flere steder i Nord-Norge. Ekskludert er bensinstasjoner, gatekjøkken og kiosker. Spisestedene som skal med i guiden må ikke ligge lenger enn én kilometer fra veien.

I tiden etter 3. mars vil uttestingen skje, og rundt 1. juni vil guiden være klar og distribuert. Bare å glede seg, altså.