Festival-show etter FH-lansering

Verdensrekordforsøk, nye FH´er i bybildet og artistgalla. Det er ikke småtterier Volvo ruller igang lørdag den 8. september i Gøteborg.

Mange har sett Volvos reklamevideo der Faith Dickey går på slakk line mellom to lastebiler i full fart. I september skal hun forsøke å sette ny verdensrekord i Gøteborg.

Mange har sett Volvos reklamevideo der Faith Dickey går på slakk line mellom to lastebiler i full fart. I september skal hun forsøke å sette ny verdensrekord i Gøteborg.

Publisert Oppdatert

Svært mange har fått med seg Volvos første reklamefilm for den nye FH der en ballerina går på line mellom to nye lastebilhytter.

Filmen har fått utrolige 4,8 millioner visninger på Youtube og er en del av et velregissert sirkus før lanseringen av nye FH den 5. september.

Nå følger Volvo opp og lover festival i Gøteborgs gater lørdag den 8. september.

Der vil de ha kjente svenske artister som skal spille på flere ulike scener - og på rullende lastebilflak, må vite. Både Marit Bergman, Timbuktu og svenske Teddybears vil bli å se, for å nevne noen.

Et 30-talls biler i bybildet

I tillegg blir det naturligvis satt ut en og annen Volvo i gater og torg. Et trettitalls nye FH´er blir spredt omkring byen sammen med Volvo-folk som forteller om nyvinningens egenskaper og tekniske løsninger.

Nettopp det siste er grunn nok til å besøke Gøteborg alene denne helgen. Selv om vi på tungt.no naturligvis er på lanseringen den 5. september og bringer alle nyheter live her på nettet, kan det liksom ikke måle seg med å se bilen i levende live. Alternativet er jo å reise til IAA i september.

Les også: Bli med TM til IAA - vi har chartret et fly

Nytt verdensrekordforsøk

At ballerinaen fra filmen, Faith Dickey, spankulerer mellom to FH-hytter, skal naturligvis gi fokus på at den nye Volvoen kommer med uavhengig fjæring og dermed er svært stabil å kjøre. Volvo er først ute i lastebilverdenen med dette, og bør kjøre på for alt det er verdt med nyheten - mens de ennå er alene om den.

Volvo har heller ikke tenkt å slippe den godeste Dickey riktig ennå. Som en innledning til festivalen skal verdensrekordholderen på slak line forsøke seg på et nytt verdensrekordforsøk i highlining ved å gå på line over Götaplassen.

Les hele artistprogrammet her.

Les også: Dette er nye Volvo FH

Volvo slipper stadige glimt av sin nye serie.

Volvo slipper stadige glimt av sin nye serie.