Finn verkstedet via app

Volvo Trucks’ nylanserte smarttelefon-app Dealer Locator gir enkelt kundene informasjon om nærmeste forhandler eller serviceverksted. Applikasjonen oppdateres kontinuerlig for å inkludere Volvo Trucks’ globale servicenettverk, som består av over 2300 forhandlere og verksteder.

Publisert Oppdatert
I dag finnes det omkring 1 200 geografiske koordinatorer for verksteder og forhandlere registrert i Dealer Locator.

I dag finnes det omkring 1 200 geografiske koordinatorer for verksteder og forhandlere registrert i Dealer Locator.

Ved hjelp av applikasjonen Dealer Locator kan kundene nå raskt og enkelt ta del av Volvos nettverk. Via sine smarttelefoner kan de lett lokalisere hvor nærmeste servicested ligger i relasjon til sin nåværende posisjon. Det forteller Volvo i en pressemelding.

I tillegg til et kart over nærmeste forhandlere eller verksteder viser applikasjonen også åpningstider, kontaktdetaljer og veibeskrivelse til disse. Sjåføren kan også søke etter en spesifik service og få fram en oversikt over de alternativer som ligger nærmest.

- Denne teknikken gir mange fordeler når det gjelder brukervennlighet og tilgang til rask informasjon, sier Bengt Persson, Senior Vice President Quality and Technical Support hos Volvo Trucks.

- Med applikasjonen kommer vi nærmere kunden enn vi noensinne har vært. Grensesnittet vil forbedre kommunikasjon i begge ledd, noe både vi og kundene vil ha fordel av i et kvalitetsperspektiv.

- Dealer Locator er brukervennlig og oversiktlig. Etter at søkeresultatet blir vist med informasjon om avstand til respektive forhandler eller verksted kan føreren med et enkelt klikk ringe, sende e-post eller få veibeskrivelse til ønsket servicested, sier applikasjonsutvikleren Torbjörn Holmström i Volvo IT.

I dag finnes det omkring 1 200 geografiske koordinatorer for verksteder og forhandlere registrert i Dealer Locator, og arbeidet med å oppdatere antallet servicesteder pågår kontinuerlig.

Applikasjonen finnes nå globalt med unntak for Nord-Amerika og med tyngdepunkt på markedene i Europa. Dealer Locator har vært tilgjengelig for iPhones siden juni og kan lastes ned gratis fra App Store. Den finnes nå også for Android.