MAN åpner nytt opplevelsessenter

MAN Nutzfahrzeuge har nylig åpnet det nye MAN Forum i München. Det forener et bransje-kompetansesenter, kundesenter og nye MAN Brand World under ett tak.

MAN Forum München

MAN Forum München

Publisert Oppdatert

- MAN Forum er et nytt vindu inn mot MANs verden. Her har vi skapt en unik verden rundt MAN nyttekjøretøyer, noe som gir kunder og besøkende en enestående plattform for informasjon og innlevelse i hva MAN Nutzfahrzeuge er, uttaler Anton Weinmann, toppsjef i MAN Nutzfahrzeuge.

MAN bransje-kompetansesenter

I bransje-kompetansesenteret kan kunder og andre få informasjon og ekspertråd som retter seg direkte mot deres spesifikke transportbehov. Blant annet kan man her få en konfigurering av chassis og påbygg med tanke på å oppnå en optimal effektivitet i kjøretøyparken. Kjøretøyutstillingen dekker mer enn 6.000 kvadratmeter og demonstrerer hvilken kompetanse som finnes hos MAN og samarbeidende påbyggere. Vekslende utstillinger vil dekke en lang rekke bransjebehov og produkttemaer.

MAN kundesenter

MAN kundesenter gjør det til en ny opplevelse å hente sitt nye MAN nyttekjøretøy. Senteret kan by på forskjelllige aktiviteter og et program som gir ekstra påfyll av kompetanse. Et besøk på MAN kundesenter kan inneholde sjåførtrening, kjøretøyintroduksjon, en guidet tur gjennom MAN bransje-kompetansesenter eller et besøk på MAN-fabrikken i München.

MAN Brand World

MAN Brand World dekker mer enn 400 kvadratmeter og gir et overblikk over MANs historie, pågående utviklingsarbeid og visjoner for fremtiden. Her finner man alt fra oppfinnelsen av dieselmotoren til innovative avgassystemer, avanserte assistentsystemer og design-studier av nye kjøretøykonsepter. De besøkende vil oppleve en tidsreise gjennom MAN-historien og MAN-verdenen.