MAN-bank lanseres på IAA

Med den nye MAN-banken MAN Financial Services SAS Zweigniederlassung Deutschland vil det være mulig både å kjøpe og lånefinansiere lastebiler og busser direkte fra MAN i Tyskland. MAN-banken lanseres under nyttekjøretøy-utstillingen IAA denne uken.

Publisert Oppdatert

Den nye MAN-banken representerer en videreutvikling av finansieringstilbudet som fra før er etablert gjennom MAN Finance International GmbH, som har sitt hovedsete i München og som tilbyr sine tjenester i 21 land. Gjennom MAN Finance tilbys i dag et full-sortiment av leasing og utleieprodukter, samt forsikring, knyttet opp mot MAN nyttekjøretøy, inklusive Neoplan busser. MAN Finance er et heleid datterselskap av MAN-gruppen. Denne sterke bindingen betyr at finansekspertene i selskapet også har førstehånds kjennskap til hvilke finansieringsbehov lastebil- og busskunder har.

Med etableringen av en egen MAN-bank kan også ren lånefinansiering tilbys gjennom MAN, som dermed blir en enda mer komplett leverandør av kjøretøy og finansieringsløsninger.