MCE løfter HMF

For 1 år siden inngikk HMF avtale med MCE om service og påbygging av HMF kraner. Avtalen er nå utvidet til også å utøve salg i Hordaland, Rogaland og Vest Agder.

Daglig leder Asbjørn Aarekol i MCE  (t.v.) og daglig leder Annbjørn Vasdal i HMF Norge skal sammen ha «power to lift» av HMF kraner.

Daglig leder Asbjørn Aarekol i MCE (t.v.) og daglig leder Annbjørn Vasdal i HMF Norge skal sammen ha «power to lift» av HMF kraner.

Publisert Oppdatert

Gjennom MCE har vi nå fått god påbyggs- og salgskapasitet i dette viktige strategiske området sier Annbjørn Vasdal i HMF Norge. Vasdal er veldig fornøyd med å ha kommet i mål med denne avtalen.

MCE er allerede godt i gang og har blant annet ansatt HMF salgsansvarlig. Kundene har allerede vist MCE og HMF god tillit og mange kranbiler skal bygges i høst. I løpet av høsten skal det blant annet bygges 85tm planbil, 60tm trekker, 40tm planbil, 26tm planbil og 18tm trekker.

I tillegg til MCE har HMF etablert et godt utbygd servicenett i distriktet som dekkes av Norsk Scania i Kristiansand, Aarsvold Kran & Hydraulikk i Sandnes, Nord-Karmøy Sveis i Haugesund, MCE i Etne og Bertel O Steen i Bergen.

OM MCE:

MCE AS ble etablert 01.01.01 og ligger i Etne, midt mellom Bergen og Stavanger

Helt fra oppstarten har selskapet arbeidet med ulike konstruksjoner i stål, rustfritt stål og aluminium. Først til industri og offshore deretter utvidet til industribygg, påbygg av livdyrskap samt andre typer påbygg, spesielt av kranbiler.

Frem til sommeren 2002 leide selskapet industri- og kontorlokaler på Tongane, i tidligere Etne Sveis sine lokaler.

Høsten 2008 investerte MCE i ny produksjonshall på 1600 kvm og nytt produksjonsutstyr.

Høsten 2011 investerte de i nye 750 kvm lokaler, omtrent 500 kvm til storbilverksted og 250 kvm til påbygger verksted. Samlet har MCE nå 2.250 kvm med verksted og industrilokale med moderne maskiner og utstyr.

MCE har siden oppstarten hatt jevn vekst og har i dag over 40 faste ansatte i tillegg til innleide og innfridde i 2011 kriteriene for Gasellevirksomhet.