23948sdkhjf

Suksess for sjette gang

På Stryn har de en egen Motorfestival der publikum kan oppleve mer enn bare lastebil. Og nok en gang ble arrangementet en suksess!

For sjette gang arrangerte noen driftige folk Motorfestival Stryn. Arrangementet som gikk avstabelen første helga i juni trakk godt med folk, ikke minst fordi denne festvalen har stor bredde når det kommer til de utstilte kjøretøyene.

Her er det ikke snakk om bare lastebil eller bare amcar eller bare motorsykkel. Her har man samlet alt på en gang, både Amcar, Storbil, Nybil/bruktbil, ATV/MC, Motorsport og Gatebil.

Tradisjonen tro ble det også arrangert gateparader og det var premiering i mange kategorier. Mange tusen mennesker møtte opp og feiret en helg i motorinteressens tegn.

Eldar Vågan som speaker

Og lastebilgjengen stilte mannsterke opp med over 80 kjøretøy. Speaker under arrangementet var ikke ukjente Eldar Vågan, som er en sann motorentusiast selv. Dessverre hadde ikke vi i redaksjonen anledning til å reise til Stryn denne helga, men skal vi dømme ut i fra bilder og rykter, så gikk vi glipp av noe stort.

Neste år arrangeres for øvrig Motorfestivalen på Stryn fra 31. mai til 2. juni. Kanskje vi kan få til et besøk da?

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078