TRANSPORTmessa på Gardermoen en realitet

Etter at BiriTransporten var slutt fikk vi kjeft. Fra så vel publikummere som utstillere. I tillegg fikk vi mange og sterke oppfordringer til å starte opp igjen! Selvfølgelig lytter vi; TRANSPORTmessa på Gardermoen er en realitet!

Publisert Oppdatert

Tre ganger har TransportMagasinet avholdt BiriTransporten. Et arrangement som ble utrolig populært, og trolig tidenes største tema innenfor transportbransjens egen jungeltelegraf. Allikevel la vi ned Biri´n etter 2006, og grunnen til dette er omtalt i TransportMagasinet nr. 3 i år.

Utstillernes sterke ønsker om lokalisering nærmere Norges knutepunkt, Gardermoen, har også blitt hørt. Og tatt til følge! Sågar uten at utstillerkostnadene øker - tvert i mot! En viktig faktor er det at kostnad står i stil med nytteverdien, for de som byr publikum på tonnevis med transportmateriell. 10 utstillere er også representert i arrangementskomitéen, for å sikre deres synspunkter i et arrangement vi definerer å tilhøre transportbransjen selv! 

Både publikum og utstillere vi oppleve TRANSPORTmessa på Gardermoen som et større og enda bedre arrangement enn BiriTransporten! Samtlige utstillere vil bli stående på hver sin side av én eneste lang "transportgate," hvor alle nødvendigvis må få kontakt med hverandre. Arrangementets beliggenhet - halvannet steinkast fra hovedflyplassen - er et trafikalt knutepunkt for hele landet, enten man ankommer med fly, buss eller tog. Det er gode parkeringsmuligheter ved messeområdet, selvfølgelig også for vogntog. Det sosiale aspektet er særdeles viktig, derfor byr vi de tilreisende på vår egen Truckers Music Festival, fredag og lørdag kveld. Sjekk ut dette på musikkfestivalen egen nettside www.truckersmusicfestival.no. Hva så med bespisning under TRANSPORTmessa neste år. Jo, i to store serveringstelt, liggende i hver sin ende av publikumsgaten, eller "t ransportgaten" som vi velger å kalle det, serveres varm mat av topp kvalitet og til fornuftige priser. Kort og godt; alle vil oppleve at det som var bra på Biri skal bli enda bedre! Samtidig som arrangementet vil finne sted hvert eneste år fra og med 2009 - vi lover! 

Messa vil bli avholdt hvert år og hvert tredje år - med oppstart 2009 - arrangerer vi TRANSPORTmessa til samme tidspunkt som den store Vei og Anleggsmessa på Hellerudsletta. To store arrangement med et stort felles publikum, kun en halv time fra hverandre. En vinn-vinn situasjon for så vel publikum, utstillerne på de to arrangementene, og begge arrangørene. Du kan lese mer om det hele i TransportMagasinet som er på vei ut nå og du kan selvsagt også klikke deg inn på www.transportmessa.no Hovedbildet over viser messegeneral Bjørn Magnussen stående ved det som skal forvandles til hele Norges messearrangement.

 Vi gleder oss til å treffe deg der, for du vil vel ikke gå glipp av dette?