Oslo-rekord:

Asfaltsesongen startet i vinterferien

Mens Oslo-folk nøt ferien, snudde Lemminkäinen Oslo seg rundt og satte uoffisiell Oslo-rekord i tidligasfaltering.

Normalt er det ingen aktivitet på asfaltering i januar, februar og mars. I år kom Lemminkäinen altså i gang i februar.
Normalt er det ingen aktivitet på asfaltering i januar, februar og mars. I år kom Lemminkäinen altså i gang i februar. Foto: Lemminkainen
Sist oppdatert

Syklister og gående kunne glede seg over at gang- og sykkelveiene i Linjeparken var ferdig asfaltert i løpet av vinterferien.

- I løpet av den siste uka i februar fullførte vi asfalteringen av den nye gang- og sykkelveien i Linjeparken på Stovner. Takket være mannskap som var fleksible kunne vi legge svart asfalt, mens snøen lå hvit på bakken rundt, forteller Idar Brunvoll avdelingssjef for Lemminkäinen Oslo.

Lemminkainen asfalterte i Gudbrandsdalen i februar

To prosjekter = 500 tonn

Totalt la Lemminkäinen Oslo om lag 500 tonn asfalt i uke 8 fordelt på to prosjekt.

Det ene var den nevnte gang- og sykkelveien i Linjeparken, der Steen & Lund er entreprenør og Oslo kommune oppdragsgiver. Det andre prosjektet var asfaltering i et parkeringshus på Alnabru der Vedal var entreprenør.

- Været var langt fra det vi er vant med når vi asfalterer: Null grader og snødekte omgivelser ga en ekstra stemning i arbeidet, forteller Brunvoll. I oppdraget fikk Lemminkäinen også testet samarbeidet med avdelingens nye transportør Øynebråten Transport.

Knallhardt

Konkurransen om asfalteringsoppdragene på det sentrale Østlandet er knallhard, og den tidlige oppstarten er et symbol på det som skal kjennetegne Lemminkäinen Oslo. - For Lemminkäinen er det viktig å vise at vi strekker oss langt for å løse oppdragene våre med høy kvalitet og så raskt som mulig. Jeg er veldig stolt av teamet som fikk dette på plass i februar. Vi skal jobbe hardt for å få kundenes tillit og dermed ta nye markedsandeler i Osloregionen, avslutter Brunvoll.

Denne saken ble første gang publisert 19/03 2016, og sist oppdatert 06/04 2017