consto anlegg:

Vil ha hele Midt-Norge som arbeidssted

Etablerte seg i Midt Norge i fjor - nå bygges organisasjonen og kommer sørover

"Vi er allerede godt etablert på Østlandet og i Nord-Norge, og vil i løpet av 2019 også etablere virksomhet i Syd- og Vest-Norge" forteller adm dir. i Consto Anlegg, Thorbjørn Eng.
"Vi er allerede godt etablert på Østlandet og i Nord-Norge, og vil i løpet av 2019 også etablere virksomhet i Syd- og Vest-Norge" forteller adm dir. i Consto Anlegg, Thorbjørn Eng. Foto: Pon Equipment/Facebook
Publisert

Consto Anlegg etablerer selskap i Midt-Norge og Kari Mette Busklein (49)er tilsatt som daglig leder i det nye selskapet.

Skal ansette flere

Hennes første oppgave blir å bygge opp organisasjonen med flere medarbeidere. Fra starten av får Busklein med seg Alexander Korssund, som i dag er prosjektleder i Consto Anlegg Nord.

- Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ble fristet av å få være med og bygge opp et selskap helt fra starten. Det blir spennende å komme tilbake til anleggsbransjen, en bransje jeg trivdes veldig godt i, sier Kari Mette Busklein.

Kari Mette Busklein, ny daglig leder i Consto Anlegg Midt AS.
Kari Mette Busklein, ny daglig leder i Consto Anlegg Midt AS. Foto: Norsk Kylling

Etter å ha kontrahert sitt første prosjekt i Trøndelag, etableres Consto Anlegg Midt AS for å ivareta virksomhet i dette området. Consto Anlegg Midt vil ha hele Midt-Norge som arbeidssted - og er allerede godt i gang.

Første midt-oppdrag

Kari Mette Busklein (49):

Busklein kommer fra stillingen som teknisk sjef i Norsk Kylling AS, og har tidligere ledererfaring fra selskapene Børset & Bjerkset Entreprenør AS, Reinertsen og Franzefoss. Hun er født og oppvokst på et småbruk på Rognes, er utdannet bergingeniør fra NTNU og har en Master of management fra BI.

I fjor sommer fikk Consto Anlegg Nord sammen med byggselskapet Consto Midt-Norge oppdraget å bygge 2,4 kilometer ny fylkesvei (fv 17) mellom Østvik og Beistadsundet i Trøndelag. Kontraktssummen er på nærmere 90 millioner kroner ekskl. MVA. I september startet arbeidet, og ferdigstillelse er ultimo oktober 2019.

2019: Vi etablerer oss i Syd og Vest

Adm. dir. i Consto Anlegg AS, Thorbjørn Eng, sier etableringen i Midt-Norge er strategisk viktig.

- Vi er allerede godt etablert på Østlandet og i Nord-Norge, og vil i løpet av 2019 også etablere virksomhet i Syd- og Vest-Norge. Sammen med virksomheten i Midt-Norge, vil vi innen kort tid bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør i anleggsmarkedet på landsbasis, sier Eng.

Abonner på Anleggsmagasinet