Cramo med tunnelsatsing fra Hybeko

Stadig økende behovet for tunnelrehabilitering og nye tunnelstrekninger.

Espen Johannessen i Hybeko (fra venstre), Roy Lund i Cramo, Stian Flogstad i Cramo, Pål Tveitan i Hybeko og Thomas Astrup i Cramo. Foto: Cramo
Espen Johannessen i Hybeko (fra venstre), Roy Lund i Cramo, Stian Flogstad i Cramo, Pål Tveitan i Hybeko og Thomas Astrup i Cramo. Foto: Cramo Foto: Cramo
Sist oppdatert

De nye liftene er en del av Cramo sin satsing på nye og eksisterende tunnelprosjekter i Norge.

– Behovet for oppgradering og rehabilitering av norske veistrekninger og tunneler blir stadig større. I tillegg vet vi at det ligger mange nye prosjekter i pipeline. Derfor har vi gått til innkjøp av fem nye tunnel-lifter for å utvide sortimentet innenfor nettopp denne nisjen, forteller Roy Lund, produktdirektør i Cramo Norge.

Sørger for effektivt tunnelarbeid

Tunnel-liften er utstyrt med en bryter som kan veksle mellom vanlig lift med høyde på ti meter og tunnel-lift med en maksimal plattformhøyde på seks meter. I sistnevnte modus har liften helling på åtte grader foran og bak – og sideveis helling på fem grader.

I standard lift modus tillater tunnel-liften fra Hybeko henholdsvis to og tre grader. Det betyr at man slipper å kjøre opp og ned med støttebein ved flytting i hellinger.

– Vi synes absolutt at det er spennende å samarbeide med Cramo. De har et bredt geografisk nedslagsfelt og mye kompetanse i liftmarkedet og anleggsmarkedet generelt, sier Espen Johannessen, daglig leder i Hybeko.

Liftene er levert av Hybeko og tilgjengelige for utleie hos Cramo allerede nå.