Ny daglig leder i Owren AS

Helge Borud fra Hamar har takket ja til stillingen som daglig leder i Owren

En av Owrens kunder, Isachsen med Panther-dumpere i aksjon. Foto: Owren
En av Owrens kunder, Isachsen med Panther-dumpere i aksjon. Foto: Owren
Publisert

Helge Borud fra Hamar har takket ja til stillingen som daglig leder i Owren AS og erstatter med det Erik Ulateig som sluttet i selskapet 31. oktober i år.

Går fra Hymax

Borud kommer fra stillingen som daglig leder i Hymax på Brumunddal og vil starte i sin nye stilling 1. januar 2018, står det i en pressemelding fra Owren.

Helge Borud har maskinfaglig og merkantil utdannelse fra Statens Landbruksmaskinskole, Vinterlandbruksskolen og BI.

Helge Borud går til Owren fra Hymax. Foto: Fredrik Saugstad
Helge Borud går til Owren fra Hymax. Foto: Fredrik Saugstad

Hans yrkesmessige bakgrunn er i all hovedsak fra salgs- og ettermarkedssiden innen maskin- og bilbransjen. I løpet av sine 3 ½ år i Hymax har Borud bidratt til en tilnærmet doblet omsetning.

Raskt operativ og erfaren

Styreleder Johs. Owren uttrykker stor tilfredshet med ansettelsen, og påpeker spesielt Borud sin kjennskap til maskinbransjen både fra salgs- og ettermarkedssiden som viktig for Owren AS. «I Helge får vi en daglig leder som raskt vil være operativ, og som har erfaringen som trengs for å løfte selskapet videre inn i framtiden» sier han i en kommentar til ansettelsen.

Helge Borud på sin side opplever Owren AS som en spennende bedrift med et godt grunnlag for videre vekst. «Gode produkter, et moderne og tilpasset anlegg, og ikke minst kompetente og motiverte ansatte utgjør en solid grunnmur for videre utvikling og vekst» kommenterer Borud på sin side.

Abonner på AnleggsMagasinet her!