Søker ny sjef via video

Nord-Norges største entreprenør søker ny administrerende direktør

Etter en "teaser-video" hvor Nilsen ikke ville si hva den store nyheten var, la LNS ut en ny video hvor han fortalte at søket etter en administrerende direktør har startet.
Etter en "teaser-video" hvor Nilsen ikke ville si hva den store nyheten var, la LNS ut en ny video hvor han fortalte at søket etter en administrerende direktør har startet. Foto: Skjermdump fra LSN sin facebookvideo
Publisert

Ved hjelp av to videoer med en del hemmelighetskremmeri og glimt i øyet lanserte ledelsen i LNS deres jakt etter ny adm dir i LNS Entreprenør, før helga.

Og fordi videoen ble delt over 170 ganger, sies det at konsersjefen selv har lovet å opprette egen facebookprofil.

Utfordrende stilling

Noe bedre og mer utfordrende stilling vil du aldri finne, forteller konsernsjef Frode Nilsen.

Lover spennende jobb med utfordringer over hele kloden.
Lover spennende jobb med utfordringer over hele kloden. Foto: Skjermdump fra LSN sin facebookvideo

I videoen økonomisjef Jonas Tetlie og konsernsjefen har delt på facebook beskrives selskapet som en entreprenørbedrift som driver fra pol til pol med hovedkontor i Andøy kommune.

LNS gjør prosjekter på Svalbart, hele Norge, på Færøyene, på Island og har en rubingruve på Grønland. I tillegg har de erfaring fra store prosjekter i Chile og i Hong Kong. De jobber på både nordpolen og sydpolen.

Leonhard Nilsen & Sønner:

Leonhard Nilsen & Sønner (LNS) ble etablert i 1961 og er Nord-Norges største entreprenør.

Konsernet består av i alt 16 selskaper, har 1200 ansatte og omsatte for 1,9 milliarder i 2013.

LNS har deltatt i flere av landets største samferdselsprosjekter og bygd flere av de lengste veitunnelene. Selskapet har prosjekter i hele Norge, og er representert utenlands i Chile, Hong Kong, Færøyene, Grønland og Svalbard.

- Med en fot i anleggindustrien og en fot i gruveindustrien prøver vi å kombinere det beste fra de to, noe vi har fått til på en god måte, sier Nilsen.