Traasdahl overtar etter Lian

Traasdahl AS overtar agenturene til Lian Scandinavia AS

Traasdahl AS overtar agenturene til Lian Scandinavia AS og vil dermed føre produkter som denne Trevi Benne BVR 15C sorteringsskuffe.
Traasdahl AS overtar agenturene til Lian Scandinavia AS og vil dermed føre produkter som denne Trevi Benne BVR 15C sorteringsskuffe.
Publisert

Lian Scandinavia AS legger ned driften i april og Traasdahl AS tar direkte over slik at kundene skal få service og tilgang på deler samt nye produkter, heter det i en pressemelding.

Trevi Benne

Traasdahl skal føre Trevi Benne sine produkter av sortering, demolering, gjenvinning, skuffer og trefelling.

30 år med Lian

Lian Scandinavia AS, etablert 1986, har i 30 år levert maskiner og utstyr til maskinentreprenører. Denne kompetansen overtas av Traasdahl AS som målsetter seg å være en solid og trygg leverandør til Lians kundebase.

– Veien blir til mens man går men hold alltid fokus på målet, var et av sitatene til Harry Lian, forklarer Bjørn Traasdahl.

Hans mål og fokus var alltid kunden og sluttproduktet og Traasdahl AS har en bedriftsstrategi identisk med Lian Scandinavia, ifølge Bjørn. Traasdahl as vil også utvide spektret til også å gjelde utleie av maskiner fra Trevi Benne. Lagerlokasjon vil bli delt med et lager sentralt på Østlandet og et lager i Tromsø som skal serve kunder i hele Norge. Snefrid Bratlie, som har vært hos Lian Scandinavia siden 2005, vil fortsatt følge opp kunder i Traasdahl AS.