stein i app fra Ncc:

Loop Rocks lansert i Norge

Norge har de høyeste investeringene i bygg per capita ifølge Euroconstruct.

Loop Rocks er en åpen plattform og app som allerede har mer enn 9.000 brukere i Sverige, Finland og Danmark. Foto: NCC
Loop Rocks er en åpen plattform og app som allerede har mer enn 9.000 brukere i Sverige, Finland og Danmark. Foto: NCC
Sist oppdatert

Loop Rocks, NCCs online markedsplass hvor brukere selv kan matche tilbud og etterspørsel etter stein- og gravemasser mellom byggeplasser, lanseres nå i Norge.

Loop Rocks er en åpen plattform og app med over 9.000 brukere i Sverige, Finland og Danmark, heter det på NCCs nettsider.

Norge er attraktivt

I Norge er markedet for håndtering av steinmaterialer og jordmasser et attraktivt marked. Norge har de høyeste investeringene i bygg per capita ifølge Euroconstruct.

Loop Rocks

Loop Rocks i Norge blir lansert i forbindelse med bransjekonferansen Stein i vei, som starter 28. februar. Arrangementet samler norsk steinmaterialeindustri for å diskutere fremtidens infrastruktur, som Loop Rocks har som mål å være en del av.

- Loop Rocks skaper en ny sirkulær strøm av gjenbrukte materialer mellom byggeplasser, pukkverk og resirkuleringssteder. Loop Rocks hjelper brukerne å kutte kostnader for materialhåndtering samtidig som miljøpåvirkningen reduseres gjennom lavere CO2-utslipp, mindre transport og økt bruk av gjenbrukte materialer, sier Carl Zide. sjefen i selskapet.

Godkjente masser

En av nøkkelfaktorene i Loop Rocks suksess er å sikre at alt tilgjengelig masser i appen har riktig dokumentasjon og er korrekt miljømessig testet.

I Norge vil Loop Rocks samarbeide med miljøkonsulenter for å sikre lokale miljøprøver og dermed godkjente masser.

Skal unngå deponering

Loop Rocks er en fri og åpen plattform og app som skal muliggjøre mer effektiv håndtering av stein, jord og andre sekundære jord- og steinmaterialer på byggeplasser mellom bedrifter og enkeltpersoner.

Ved å flytte materialene direkte mellom byggeplassene skal Loop Rocks bidra til at mye av jord- og steinmaterialene ikke blir lagt i deponier, noe som ofte skjer i dag.

Abonner på AnleggsMagasinet