23948sdkhjf

Lager Lothepils

Anleggscowboyen fra Odda i samarbeid med Hansa.

Det går i Lothepus i de fleste medier om dagen. Nå skal cowboyen og anleggsslusken fra Odda lage øl sammen med Hansa.

-Jeg er glad i øl og har alltid vært en «Hansa-mann», derfor tok jeg kontakt med favoritt-bryggeriet mitt i Bergen og spurte om vi kunne få til et samarbeid, sier Leif Einar Lothe i en pressemelding.

Det er første gangen Hansa Borg Bryggerier går sammen med en kjendis om å lage øl.

Leif Einar Lothe og Hansa Borg har hatt dialog en stund og har så vidt kommet i gang med prosessen. Arbeidstittelen på det nye ølet er Lothepils, men det er ennå ikke avgjort hvilke øl det blir eller hvordan det skal smake. Prosessen med å utvikle det nye ølet startet tirsdag i forbindelse med avtalesigneringen, da ble det også brukt mye tid på smaking.

Hvor mye Hansa Borg kommer til å selge av ølet som Lothepus skal være med å utvikle er ikke lett å svare på. - Det kommer jo selvsagt an på hvor godt mottatt ølet blir og hvor stor distribusjon det får, men vi har stor tro på at dette er noe forbrukerne kommer til å omfavne, så det kommer sannsynligvis til å gå ut 250 000 boks i løpet av et år av dette produktet, anslår Karlsen.

Det tar litt tid å brygge øl, men ambisjonene er klare. Prosessen med ølet starter nå og det skal lanseres for utelivsmarkedet i juni, og til dagligvaremarkedet i september. Tiden er knapp, men Lothepus selv er ikke i tvil om at det skal gå fint. - Planen er at vi skal ha klart det nye ølet til konserten min på Koengen 3. juni, avslutter han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063