Nå kommer Maur-Bilpåbygg med egne dumperkasser

Lanserer eget produkt etter bruddet med Sörling.

Marius Nøss (t.v.) og Gunnar Hagen fra Maur Bilpåbygg ser frem til å selge dumperkasser under eget merkevarenavn. Samtidig forteller de at salg og markedsføring av øvrige produkter som hengerchassis innenfor tippmarkedet vil fortsette som tidligere. Det er kun dumperkasser som berøres av bruddet med Sörling.
Marius Nøss (t.v.) og Gunnar Hagen fra Maur Bilpåbygg ser frem til å selge dumperkasser under eget merkevarenavn. Samtidig forteller de at salg og markedsføring av øvrige produkter som hengerchassis innenfor tippmarkedet vil fortsette som tidligere. Det er kun dumperkasser som berøres av bruddet med Sörling. Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at samarbeidet mellom Sörling Ilsbo og Maur avsluttes. Samarbeidet har vart siden 1999 og for mange er Sörlings dumperkasser omtrent synonymt med Maur.

Ny importør og samarbeidspartner for J. Sörling-Ilsbo i Norge er Rich. Steen As.

Les også: Rich. Steen AS ny importør

Dermed er det også mange som har undret seg over hva Maur Bilpåbygg nå vil gjøre.

Svaret er enkelt: De vil fortsette å levere og utvikle dumperpåbygg til bil og hengere som vanlig - under eget merkevarenavn.

Det blir altså et eget produkt, med nytt design og forbedret konstruksjon. Det skriver bedriften selv i en pressemelding.

Samtidig lover de at utvikling og produksjonen allerede er godt i gang og de første leveransene vil være klare allerede i juni. Da vil de også lansere to års sprekkgaranti på alle nye påbygg med Maur Bilpåbygg dumperkasse.

Alle andre produkter som hengere av typen boggi- og trippelkjerrer, tippslephengere, tippsemier, maskinhengere, semihengere og asfaltbaljer er ikke berørt av Sörling-bruddet og vil fortsatt leveres uforandret under merkenavnet Maur Bilpåbygg.

 

Denne saken ble første gang publisert 16/03 2016, og sist oppdatert 06/04 2017