NCC slår seg sammen med seg selv

NCC Norge overtar virksomheten til sitt heleide datterselskap Per Nordhagen Entreprenørforretning AS

Illustrasjonsbilde NCC
Illustrasjonsbilde NCC
Publisert

NCC Norge overtar virksomheten til sitt heleide datterselskap Per Nordhagen Entreprenørforretning AS fra 1.november 2017.

– Denne sammenslåingen vil både styrke NCC Infra Services sin eksisterende organisasjon i Oslo-området, samtidig som dette gir Per Nordhagen Entreprenørforretning AS ytterligere vekstmuligheter innenfor større og mer komplekse prosjekter, sier Henrik Löfgren, direktør Infra Services Norge i en pressemelding.

Per Nordhagen Entreprenørforretning ble etablert i Ytre Enebakk i 1963. I 2011 ble selskapet kjøpt av NCC og har fra 2017 inngått som en del av NCCs nordiske anleggsenhet Infrastructure og Infra Services satsing i Oslo-området. Selskapet er spesialisert på vann- og avløpsprosjekter, har rundt 30 ansatte og omsatte for 68,6 NMOK i 2016.

– Med sammenslåingen vil virksomhetenes ressurser og kompetanse kunne utnyttes mer effektivt, større enkelhet og lavere administrative kostnader, sier Löfgren. Sammen med NCC sin øvrige virksomhet i Oslo, vil fusjonen gjøre oss til en av de mest komplette entreprenører i Oslo-området.

Henrik Löfgren er direktør Infra Services Norge Fotograf: NCC
Henrik Löfgren er direktør Infra Services Norge Fotograf: NCC

Anders Nordhagen vil gå inn som avdelingsleder for Område Oslo sin VA-avdeling. Sammen med Svein Nilsplass, NCCs områdesjef i Oslo og alle øvrige ansatte i Per Nordhagen Entreprenørforretning AS, vil han sørge for at bedriftens lange og gode tradisjoner videreføres i NCC.

– Per Nordhagen Entreprenørforretning AS har ansatte med lang erfaring og høy kompetanse innenfor sitt fagområde, og ved å slå oss sammen med vårt morselskap tilrettelegger vi for at de ansatte og våre kunder skal få en positiv erfaring og fortsatt gode leveranser, sier Löfgren.