23948sdkhjf

Samarbeidsavtale:: Ny avtale mellom Indexator og OilQuick

Under Conexpo-messen i Las Vegas ble det inngått en ny avtale mellom OilQuick AB og Indexator Rototilt Systems AB.

Avtalen innebærer at det mangeårige samarbeidet utvikles ytterligere. Avtalen skal være av strategisk betydning for begge selskapene.

- Det er en svært god og strategisk allianse som vi fra begge selskapene velger å fortsette å utvikle, sier Per Väppling, salgs- og markedssjef i Indexator Rototilt Systems.

Avtalen gjelder innenfor områdene utvikling, produksjon, salg, branding og markedsføring.

- Vi har hatt et svært vellykket samarbeid siden 2008. At vi nå styrker dette ytterligere, gjør oss enda mer konkurransedyktige i markedet, sier Henrik Sonerud, adm. dir. i OilQuick.

Standardutvalget for Rototilt inkluderer allerede OilQuick-hurtigfester for å koble sammen hydrauliske redskaper. OilQuick tilbyr også en tiltrotator i sitt eget sortiment. Tiltrotatoren er basert på Rototilt fra Indexator.

- Innenfor rammene for våre ulike kompetanseområder er det produktmessig et stort potensial for å utvikle nye og interessante løsninger for anleggsbransjen, sier Henrik Sonerud.

- Vi har bare sett begynnelsen av mulighetene som våre teknologier gir, og vi står overfor en rekke spennende og nye funksjoner for våre kunder, sier Per Väppling.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063