Samarbeidsavtale:

Ny avtale mellom Indexator og OilQuick

Under Conexpo-messen i Las Vegas ble det inngått en ny avtale mellom OilQuick AB og Indexator Rototilt Systems AB.

Per Väpping (t.v.), salgs- og markedssjef i Indexator Rototilt Systems og Henrik Sonerud, adm. dir. i OilQuick inngikk en ny samarbeidsavtale under Conexpo.
Per Väpping (t.v.), salgs- og markedssjef i Indexator Rototilt Systems og Henrik Sonerud, adm. dir. i OilQuick inngikk en ny samarbeidsavtale under Conexpo.
Publisert Oppdatert

Avtalen innebærer at det mangeårige samarbeidet utvikles ytterligere. Avtalen skal være av strategisk betydning for begge selskapene.

- Det er en svært god og strategisk allianse som vi fra begge selskapene velger å fortsette å utvikle, sier Per Väppling, salgs- og markedssjef i Indexator Rototilt Systems.

Avtalen gjelder innenfor områdene utvikling, produksjon, salg, branding og markedsføring.

- Vi har hatt et svært vellykket samarbeid siden 2008. At vi nå styrker dette ytterligere, gjør oss enda mer konkurransedyktige i markedet, sier Henrik Sonerud, adm. dir. i OilQuick.

Standardutvalget for Rototilt inkluderer allerede OilQuick-hurtigfester for å koble sammen hydrauliske redskaper. OilQuick tilbyr også en tiltrotator i sitt eget sortiment. Tiltrotatoren er basert på Rototilt fra Indexator.

- Innenfor rammene for våre ulike kompetanseområder er det produktmessig et stort potensial for å utvikle nye og interessante løsninger for anleggsbransjen, sier Henrik Sonerud.

- Vi har bare sett begynnelsen av mulighetene som våre teknologier gir, og vi står overfor en rekke spennende og nye funksjoner for våre kunder, sier Per Väppling.