Oppdatert Amarok

Ingen store endringer, men det gjør den mer oppdatert i Volkswagen-familiens linjer.

Vi kjenner igjen det aller meste her, men linjene er som produsenten selv sier mer SUV-aktige, både innvendig og utvendig.
Vi kjenner igjen det aller meste her, men linjene er som produsenten selv sier mer SUV-aktige, både innvendig og utvendig. Foto: Volkswagen
Sist oppdatert

De første skissene av nye Amarok viser veien videre, og befester Volkswagen Amarok som et premiumvalg i pickup-segmentet, heter det i en pressemelding fra MøllerGruppen.

Ny front

Endringene er ikke store, men vi ser en mer "atletisk" front og et nytt instrumentpanel. Faceliften skal understreke Amaroks kraftige egenskaper, og gir samtidig bilen mer premiumpreg enn tidligere, ifølge Volkswagen. Alle utstyrsnivåene har i fått større felger, selv om det ikke er snakk om så voldsomme dimensjoner som på tegningene.

 

I følge Volkswagen er det både det utvendige og innvendige tar i bruk horisontale linjer, klare skiller mellom overflater og presise linjer for å skape en bil med tilstedeværelse.

Skal friste SUV-kunden

Den nye fronten går bort fra runde konturer og fokuserer på horisontale og vertikale linjer som gir bilen et mer moderne utseende. Dette skal være med på å gjøre den tiltalende for kundegruppene som tidligere har valgt mer tradisjonelle SUV-er, heter det i pressemeldingen. Flere detaljer om bilen skal gjøres tilgjengelig i løpet av de kommende ukene.

Ikke store endringene bak, om det er noen da.
Ikke store endringene bak, om det er noen da. Foto: Volkswagen

 

Denne saken ble første gang publisert 21/04 2016, og sist oppdatert 06/04 2017