Skal produsere mer med nye skuffer

Nye bruksspesifikke hjullasterskuffer skal øke produktiviteten med 20 prosent lover Volvo

De nyeste tilskuddene til Volvo Construction Equipment's utvalg av hjullasterskuffer er bedre tilpasset til bruksområdet og forholdene på arbeidsområdet.
De nyeste tilskuddene til Volvo Construction Equipment's utvalg av hjullasterskuffer er bedre tilpasset til bruksområdet og forholdene på arbeidsområdet. Foto: Volvo CE
Sist oppdatert

Volvo Construction Equipment har introdusert tre nye skuffer, spesielt designet for Volvo L110-L350 hjullastere; Volvo Sandskuffe, Volvo Flatbunnet Materialskuffe, og Volvo Materialskuffe, som vil erstatte dagens modeller.

Bedre egnet

Den intelligente designen til Volvo Materialskuffe, Volvo Flatbunnet Materialskuffe og Volvo Sandskuffe skal gjøre dem lette å fylle takket være skuffeformen, den balanserte radiusen på skufferyggen og de forsenkede hullene, heter det i pressemeldingen.

20 prosent

Oppsummert skal det gjøre at maskinførerne produserer mer på kortere tid, samtidig som at drivstoffeffektiviteten forbedres med opp til 20 %.

Ved drift på myk grunn der skyvekraften må reduseres, Volvo Sandskuffe.
Ved drift på myk grunn der skyvekraften må reduseres, Volvo Sandskuffe. Foto: Volvo CE
For håndtering og lasting av bearbeidede materialer som sand, grus og tilsatsmateriale, Volvo Flatbunnet Materialskuffe.
For håndtering og lasting av bearbeidede materialer som sand, grus og tilsatsmateriale, Volvo Flatbunnet Materialskuffe. Foto: Volvo CE

Denne saken ble første gang publisert 29/08 2016, og sist oppdatert 06/04 2017