Seks nye maskiner og ny avdeling

Wirtgen Norway har levert seks nye maskiner til Stange Asfalt. Investeringen består av en Vögele Super 1803-3i, to Vögele Super 1303-3i, to Hamm HD14VV og en Hamm HD10VV.

Gleder seg over kjøpet: Ole Morten Pettersen , Carl Wollebæk, Alexander Storsveen, Erik Wollebæk, Rune Gulli, Robert Evensson, Grim Fallingen og Jan Andre Nytun.
Gleder seg over kjøpet: Ole Morten Pettersen , Carl Wollebæk, Alexander Storsveen, Erik Wollebæk, Rune Gulli, Robert Evensson, Grim Fallingen og Jan Andre Nytun. Foto: Wirtgen
Publisert Oppdatert

– I Wirtgen Norway er vi selvfølgelig veldig fornøyd med at Stange Asfalt igjen velger å investere i utstyr fra Wirtgen Group. Vi har i lang tid hatt gleden av å levere maskiner til Stange Asfalt, og når de nå utvider sin virksomhet til stadig nye områder, så er det også veldig fint for oss som maskinleverandør å kunne få være med på den flotte utviklingen som Stange Asfalt har, sier selger hos Wirtgen Norway, Ole Morten Pettersen. Han fortsetter:

– Maskinene som nå leveres har siste tilgjengelige maskin og motorteknologi, og gjør at Stange Asfalt kan utføre jobbene de har med miljøvennlige maskiner. Vi ønsker Stange Asfalt lykke til med nye maskiner, og takker for tilliten gjennom mange år.

Sammenhengende strekning

– Vi har også ved denne investeringen valgt Wirtgen Norway AS som leverandør. Vi anser dette som konkurransedyktige produkter både med tanke på kvalitet og support. Vi er avhengige av forutsigbarhet og et bærekraftig serviceapparat innen vårt marked, uttaler Alexander Storsveen, daglig leder i Stange Asfalt.

Bedriften dekker nå markedsområdene i en sammenhengende strekning fra Oslo området til Otta i Gudbrandsdalen, og med kundegrupper som kommune/stat, entreprenører og private er det behov for en variert og stabil maskinpark.

– Vår avdeling Stange Asfalt Gudbrandsdalen har fått noe nytt utstyr og Hedmark, Vest–Oppland og Oslo bytter vi ut fire, fem år gamle maskiner, fordi vi etterstreber den nyeste teknologien, sier Storsveen.