Skal styrke kompetansen på komplekse prosjekter

Hæhre & Isachsen Gruppen ansetter Christian Nørgaard Madsen i en nyopprettet stilling som visekonsernsjef.

Veksten i norsk anleggsbransje kommer i økende grad gjennom totalentrepriseprosjekter. Derfor er det viktig å styrke kompetansen innenfor prosjektering og risikostyring av komplekse prosjekter, mener Madsen.
Veksten i norsk anleggsbransje kommer i økende grad gjennom totalentrepriseprosjekter. Derfor er det viktig å styrke kompetansen innenfor prosjektering og risikostyring av komplekse prosjekter, mener Madsen. Foto: Hæhre & Isachsen Gruppen.
Publisert

Christian Nørgaard Madsen har mer enn 20 års toppledererfaring fra nordiske rådgivende ingeniørselskaper.

Fra 2012-2019 var Madsen konsernsjef i Multiconsult, et av Norges ledende miljøer innenfor rådgivning og prosjektering.

- Vi jobber med å styrke vår tekniske driftsorganisasjon. Christian bringer unik kompetanse til Hæhre & Isachsen Gruppen på planlegging og prosjektering av store komplekse oppdrag og BVP-prosjekter (Best Value Procurement)», sier konstituert konsernsjef Albert Hæhre.

- De rådgivende ingeniørselskapene er blant våre viktigste partnere. Ansettelsen av Christian vil gjøre Hæhre & Isachsen Gruppen til en enda bedre samarbeidspartner», avslutter Hæhre.

- Veksten i norsk anleggsbransje kommer i økende grad gjennom totalentrepriseprosjekter. Derfor er det viktig å styrke kompetansen innenfor prosjektering og risikostyring av komplekse prosjekter. Jeg ser frem til å bruke mine 30 års erfaring fra prosjekt- og prosjekteringsledelse til å styrke markedsposisjonen til Hæhre & Isachsen Gruppen», sier Christian Nørgaard Madsen.

Madsen startet i stillingen 4.mai 2020