To nye Pon Power-forhandlere

Pon Power utvider servicenettverk i form av tilgjengelighet i Fosnavåg og Langevåg.

Bømlo Skipsservice AS er tildelt status som autoriserte marine-forhandler av CAT deler og service.
Bømlo Skipsservice AS er tildelt status som autoriserte marine-forhandler av CAT deler og service. Foto: Pon
Publisert Oppdatert

Pon Power har gleden av å informere at Ulmatec Skipsservice AS og Bømlo Skipsservice AS tildelt status som autoriserte marine-forhandler av CAT deler og service, forteller de i en pressemelding.

Ulmatec Skipsservice AS holder til i Fosnavåg, et område med høy aktivitet i markedet for marine tjenester. De tilbyr et bredt spekter av tjenester innen skipsservice som reparasjoner, overhalinger, reservedelslager, og dele-forsyning fra egen produktlinje samt en rekke merkevarer fra forhandlere, derav CAT.

Bømlo Skipsservice holder til i Hovlandshagen industriområde ved Langevåg på Bømlo. De har lang erfaring innen maskin/motor, stål, aluminium og rørarbeid og utfører reparasjoner og service på alle typer fartøy og skip. De har også god erfaring med ombygging og installasjon av utstyr for mekanisk avlusing på fartøy, og et nært samarbeid med skipsdesignere for å finne optimale løsninger.

– Vi er stolte av å kunne annonsere at vi nå inngår et tettere samarbeid med de begge selskapene. For Pon Power innebærer dette at vi kan tilby et utvidet servicenettverk for kundene våre i form av effektiv tilgjengelighet av deler og service i kystnære strøk. Vi gleder oss til et videre godt samarbeid fremover, sier Kenneth Næss, Parts & AMD Manager i Pon Power AS