23948sdkhjf

Tredje generasjon Stangeland overtar mer styring

Tommy Stangeland, tredje generasjon i entreprenørfamilien, blir ny daglig leder i Stangeland Maskin fra 1. januar 2017.

Med seg får han en større og yngre ledergruppe. Olav Stangeland skal nå konsentrere seg om jobben som konsernsjef i Stangeland Gruppen.

Det skriver entreprenørselskapet i en pressemelding.

Tommy har vært assisterende daglig leder siden 2014, og eier Stangeland Gruppen sammen med faren Olav. – Nå er tiden moden for at Tommy får mer beslutningsmyndighet. Han er absolutt klar til å ta mer ansvar, konstaterer en stolt Olav Stangeland.

Etter noen tøffe år i bransjen, ser Olav Stangeland likevel lyst på fremtiden. – Derfor er dette et perfekt tidspunkt for Tommy å ta over på, forklarer Olav. Nå går vi lysere tider i møte, noe som gjør det ekstra motiverende å ta over som daglig leder. På tross av krevende tider har Stangeland Maskin gjort betydelige investeringer det siste året, noe som viser vår tro på bransjen og fremtiden.

Tittelen på kontorskiltet til Tommy Stangeland er entreprenør. Det vil han alltid være, og han vil fortsatt være en engasjert entreprenør med ekte lidenskap for maskinparken vår, heter det videre i meldingen.

Olav Stangeland vil fortsatt jobbe tett og godt i lag med Tommy, og være en del av ledergruppen i Stangeland Maskin. Men han vil nå ha en friere faglig rolle. Hovedfokuset hans vil nå være på konsernet, Stangeland Gruppen, som stadig vokser. Forvaltningen av eiendom og kapital utgjør i dag en betydelig del av konsernet, sammen med driftsselskapene.

I konsernet har Olav med seg Egil Bue og Jan Klingsheim på finans, og han tar med seg Kari Synnøve Vigre på kommunikasjon.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062