23948sdkhjf

Disse overtar Langendorf-agenturet

Ja, de holder til på vestlandet.

- Det er riktig. Det har vært mange spørsmål i bransjen om hvem som overtar agenturet etter Nor Slep. Jeg kan bekrefte at det er oss, forteller Jan Henning Mosvær hos Vestlandske Trailer til tungt.no.

Det har vært klart en periode og vi er meget fornøyde med endelig å slippe dette offisielt

Bedriften som er plassert på Mosterøy utenfor Stavanger gjør mer enn som så. I årevis har de gått under navnet «Vestlandske Trailer Import AS». Fremover vil de hete «Vestlandske Trailer AS». De kapper altså siste etternavnet «Import».

- Hvorfor det?

- Det juridiske navnet er fortsatt som tidligere, men i markedsføringen har vi droppet halehenget. De fleste kaller oss jo bare «Vestlandske» i bransjen også. Det skyldes ikke noe annet enn en velkommen forenkling. Alt annet er som tidligere, sier Mosvær.

- Det har vært en liten krise hos dere etter svikten i oljeindustrien?

- Ja, i 2015 og 2016 fikk vi en kraftig justering. Siden sommeren 2017 har pilen dog pekt rett til værs .

- Hvordan vil den tyske produsenten passe inn i porteføljen?

- Nå får vi økt fokus på elmenttransport og tippsemier. Dette passer perfekt med en mengde nye utbygginger i veisektoren, f.eks Rogfast som nylig hadde første salve. Det har vi tidligere hatt via Trailerpartner som vi var med og startet og senere solgte oss ut av. Dermed har det vært et hull i tilbudet som vi nå kan fylle.

Den første hengeren fra Langendorf vil komme opp i tide til Vei og Anlegg i mai, lover Mosvær avslutningsvis.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079