23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Elektrostat-anlegg for vannbasert lakk fra Norclean AS

Pålitelige komponenter og systemkontroll gjør HydroShield til en operatørvennlig løsning. Forbedre overføringseffektivitet og sikkerhet, mens du enkelt sprøyter vannbasert materiale med Pro Xp WB manuell elektrostatpistoler.

Graco HydroShield Elektrostatiske sprøytepakker

Påfyll uten å slå av systemet
Høyere produktivitet oppnås ved ikke å måtte slå av systemet for å fylle på. Den interne isolasjonspumpen fylles automatisk på igjen når pistolutløseren slippes. 


Unik førerkontroll
Kontrollsystemet lar operatøren sette systemparametere og sprayinnstillinger for presis prosesskontroll. Bestående av Pro Xp WB-pistoler, isolasjonspumpe, kontrollsystem og andre deler som er brukt på markedet i årevis, bringer HydroShield sammen Graco holdbarhet i ett system. Innebygd sikkerhet I tillegg til sikkerhetsjordkomponenter for å beskytte operatøren, reduserer den automatiske påfyllingsfunksjonen behovet for å åpne isolasjonskapet. Redusert operatørinteraksjon betyr en tryggere arbeidsplass.


HydroShield er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner
Lavtrykkssystemer spray med Pro Xp WB luftsprøytepistoler. Høytrykkssystemer inkluderer en Merkur-pumpe for luftassistert luftfri sprøyting. Valgmuligheter for pistolslanger og pistol-klare boksesystemer er også tilgjengelig.

Norclean AS
Saturnvegen 1
6419 MOLDE
Molde
Norge
Org. nr.: NO971586907

Kontaktperson

KF
Kjell Finnøy
Daglig leder
kjell@norclean.as

Send til en kollega

0.049