23948sdkhjf

Terberg YT-terminaltraktor med EV-teknologi

| Medlemsnyhet | Bedrift N.C. Nielsen AS

Den nye terminaltraktoren som har EV-teknologi forventes det å sette den tekniske standarden for terminaltraktorer som kjører på distribusjonssentraler, havneterminaler, flyplasser og andre typer virksomheter hvor man har bruk for å flytte trailere.

N.C. Nielsen AS kan nå presentere en ny og oppdatert utgave av den innovative terminaltraktoren Terberg YT203. Med den nye terminaltraktoren som har EV-teknologi forventes det å sette den tekniske standarden for terminaltraktorer som kjører på distribusjonssentraler, havneterminaler, flyplasser og andre typer virksomheter hvor man har bruk for å flytte trailere.

Terberg YT203 EV er en nyvinning i seg selv. For første gang noensinne kan man velge en helt elektrisk terminaltraktor som har samme yteevne som dieselutgaven av samme maskin. Den slipper verken ut CO2 eller NOX og overholder dermed alle strenge miljøkrav. Den nesten lydløse maskinen med få vibrasjoner gjør godt for arbeidsmiljøet, også når den kjører innendørs.

Et særlig kjennetegn ved Terberg YT203 EV er den individuelt tilpassede batteripakken som settes sammen nøyaktig etter kundens spesifikasjoner. De temperaturstyrte batteriene (TMS) passer godt til kjøring i både svært kalde og svært varme miljøer – og med en tilhørende hurtiglader på opptil 150 kWh er det faktisk mulig å lade maskinen helt opp igjen på bare én time.

Samtidig inneholder Terberg YT203 EV færre bevegelige maskindeler enn dieselutgaven, noe som resulterer i lavere utgifter til vedlikehold. Den enkle og gjennomtenkte oppbygningen av maskinen er også en fordel når en servicemontør skal skifte ut maskindeler under planlagt vedlikehold eller utilsiktet stans hvor det er tvingende nødvendig med rask reparasjon.

Terberg YT203 EV går på ingen måte på akkord med råstyrken, ettersom løftekapasiteten er opptil 36 000 kg på svingskiven, som kan låses automatisk inne fra førerhuset. Et robust chassis, et sikkerhetstestet førerhus og en generelt enkel maskinoppbygning gjør terminaltraktoren til en stabil, effektiv og økonomisk lønnsom arbeidshest, som tar seg av intern transport uten problemer.

– Terberg har gjort det igjen og utviklet framtidens elektriske terminaltraktor. Et stort antall av kundene våre spør om miljøvennlige og bærekraftige løsninger. Med Terberg YT203 EV har vi nå mulighet til å tilby en slik løsning, og de elektriske Terberg-variantene har nå blitt direkte sammenlignbare med dieselutgavene, uttaler salgssjef Geirmund Rundhaug fra N.C. Nielsen.

N.C. Nielsen er Skandinavias største leverandør av gaffeltrucker, terminaltraktorer og spesialmaskiner, med over 280 trofaste medarbeidere og en årlig omsetning på over 1,2 mrd. kroner. Med utgangspunkt i kundetilpasset rådgivning, høy servicekvalitet og spesialtilpassede løsninger forhandler N.C. Nielsen Terberg terminaltraktorer, Konecranes containertrucker og -reachstackere, samt trailere og utstyr til tunggods i hele Skandinavia.

Medlemsnyhet

Bedrift
N.C. Nielsen AS

Hydrovegen 6
3933 Porsgrunn
Norge
N.C. Nielsen AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078