23948sdkhjf

Konecranes gaffeltrucker blir elektriske

| Medlemsnyhet | Bedrift N.C. Nielsen AS

Konecranes E-VER er et helt nytt medlem i Konecranes Ecolifting-familien. Med helelektrisk drivlinje og de nyeste økoeffektive funksjonene innebygd, er denne trucken stillegående, produktiv og har ingen utslipp.

Jevnt og trygt: bedre for truckførerne
Konecranes har alltid bygget løftetrucker som er best mulig å styre, brukervennlige og trygge. Konecranes E-VER er intet unntak. Den elektriske trucken er kraftig og lett å manøvrere, og kjører på en motor som er mer effektiv enn en dieselmotor. Jevnere bevegelser og raskere akselerasjon gjør at føreren kan konsentrere seg på sikker og effektiv flytting av lasten. Førerhytten tillater fri og uhindret utsikt over arbeidsområdet og har en ergonomisk konsoll med et skarpt, grafisk display for enestående oversikt og enkel styring av trucken.

Denne elektriske gaffeltrucken løfter sikkerheten til et enda høyere nivå gjennom redundante sensorer for raskere diagnostikk og feilsikker drift. I tillegg til displayet varsles føreren av elektriske signaler fra deler rundt om på maskinen om forhold som har betydning for driften, f.eks. når det er på tide med opplading.

Vil du vite mer? 
Geirmund Rundhaug, salgsjef
Tlf. +47 679 19 900
Mobil +47 900 46 333
gr@nc-nielsen.no

Medlemsnyhet

Bedrift
N.C. Nielsen AS

Hydrovegen 6
3933 Porsgrunn
Norge
N.C. Nielsen AS

Bilder & videoer

Konecranes E-VER med  helelektrisk drivlinjeKonecranes E-VER med  helelektrisk drivlinje

Send til en kollega

0.062