23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Beboere valgte tablåer av messing til sin bygård i Oslo

Valget falt på Siedle Classic i brunert messing da beboere i to oppganger i Oslo valgte ut sine nye dørkommunikasjonstablåer.

Tablåer fra Siedle Classic tar nå imot besøkende i to oppganger i bygården Collettsgate 10 i Oslo.

“Vi har montert Siedle Classic-tablåer i de to oppgangene med totalt 26 leiligheter. Kundene ønsket et tablå som var riktig for bygårdens utseende, og valget falt på brunert messing. Beboerne valgte selv farger og modeller på Siedle-svarapparatene i leilighetene etter egne ønsker. De fikk et anlegg med god lyd og mulighet for å velge ringetoner,” sier Truls Palm Iversen som er partner i Hemer Lås & Dørtelefon i Oslo.

Utskiftningen av det gamle systemet til Siedle Nordics var enkelt.

“Det gamle tablået var fra 1980, og vi måtte sage ett større innfellingshull i veggen for å få plass til det nye og større tablået. All eksisterende kabling kunne benyttes, og det gjorde utskiftingen i leilighetene enkel,” forteller Truls Palm Iversen.

Han forteller at beboerne i oppgangene valgte Siedle-produktene på grunn av design og brukervennlighet.

“Av våre leverandører er det bare Siedle som kan levere slike tablåløsninger. Når i tillegg styreleder i borettslaget er arkitekt og svært opptatt av design, er Siedle et naturlig valg. Det vi ser i dagens marked og på nybygg er at det ofte velges rimelige løsninger uten tanke på design og tilpasning til dørmiljøet. Vi inviterer derfor heller styreledere til vårt showroom slik at de kan se hvilke løsninger som passer best til deres bygg,” forteller Truls Palm Iversen.

Hemer Lås & Dørtelefon installerte systemet i Collettsgate 10 i fjor, og har også installert Siedle Vario, Siedle Classic og Siedle Steel på andre eksisterende apparater i oppgangene.

“Vi ble Siedle partner i 2014, og har butikk med showroom hvor kunder kan kjøpe apparater over disk eller få en demonstrasjon av utstyret. Vi har pr i dag tablå i høyglanset messing i bestilling og noen prosjekter med Siedle Classic under prosjektering,” forteller Truls Palm Iversen.

Siedle Nordic Avdeling Norge
Lysaker Brygge 35
1366 Lysaker
Bærum
Norge
Org. nr.: NO993604003

Kontaktperson

NJN
Nicolaus Jermiin Nissen
njn@promarko.dk

Send til en kollega

0.047